WHISKY OF BABY?
Naast de gebruikelijke (en oh zo leuke!) bruidsfotografie maken Alex en ik ook wel eens uitstapjes in de fotografie. Zo maken we professionele headshots, die onze klanten kunnen gebruiken voor hun website of als LinkedIn profielfoto. We maken foto’s op events en retraites en maken familiefoto’s, zwangerschapsfoto’s en loveshoots. Maar natuurlijk hebben we ook onze eigen interesses. Alex vindt het bijvoorbeeld ontzettend leuk om objecten te fotograferen. En ik, Anne, ben dol op pasgeboren baby’s. En omdat we niet al onze passies delen (Anne: “Ik ga toch geen whiskyglas op de foto zetten?!” Alex: “Ik ga toch geen baby’s fotograferen?!”), fotograferen we ook wel eens in ons eentje! Heerlijk! Even helemaal je eigen ding doen. En dus ging ik deze week langs bij pasgeboren Kaj, de voor mij meest belangrijke baby die nu op de aardbol rondloopt. (Ligt, eigenlijk.) Want dit knappe kind is door mijn beste vriendin op de wereld gezet. En ik ben supertrots op haar!

ALEX-EN-ANNE-STIJL
Of het nu om whisky of om een baby gaat: Onze fotografiestijl blijft belangrijk. En zoals je nu misschien wel weet, fotograferen we graag journalistiek. En dat betekent dat we zo min mogelijk in scène zetten, maar juist de momenten van de dag, zoals ze op een natuurlijke manier verlopen, fotograferen. As usual dus!

GEPRUTTEL EN GETRUTTEL
Toen ik arriveerde werd Kaj net gevoed. Ik hoefde van Lisanne nog niet te beginnen met de fotografie, want ze wilde Kaj eerst een leuk setje kleding aantrekken. Prima! Meteen leuk om met deze foto’s te beginnen, dacht ik. Kaj dacht daar anders over. Hij zette het al snel op een brullen. Waarschijnlijk niet genoeg gedronken, constateerde Lisanne. Dus over op de borstvoeding. Danny, de papa van Kaj, liet ons maar lekker truttelen…

DE NATUUR DOET ZIJN WERK
Laat ik in deze blog ook meteen maar even duidelijk zijn. Ik hou er niet van om baby’s in de meest onnatuurlijke posities die je maar kunt bedenken te leggen. Dus hier geen gefotoshopte babyhoofdjes op lichamen in rare houdingen, maar mooie foto’s van een middagje uit het pas begonnen leven van Kaj. Gewoon zoals hij was.

Oh! En als je nieuwsgierig bent naar dat whiskyglas van Alex… Scroll dan even helemaal naar beneden. 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu