RELAXTE START
Aan het begin van deze bruiloft splitsten Alex en ik ons meteen op. Ik startte met het fotograferen bij Lisanne en Alex reed naar Sebastian om daar de voorbereidingen te fotograferen. Op beide locaties ging het er lekker relaxt aan toe! Tot het moment aanbrak dat Sebastian in de achtertuin stond te wachten op zijn bruid. Toen begonnen de zenuwen wel een beetje te komen bij Lisanne. Het moment was heel intiem, er waren een aantal familieleden bij en op de achtergrond werd er een liefdeslied gedraaid. Toen kon natuurlijk bijna niemand zijn tranen meer binnenhouden!

ZONNIGE DAG
De familie van het bruidspaar verzamelde zich bij Havenrijk in Uitgeest, de naam zegt het al, een restaurant aan de haven met een prachtig uitzicht. Terwijl iedereen aan de hapjes en de borrel zag, gingen wij met het bruidspaar op pad voor een reportage. Ze hadden prachtige plekjes uitgekozen en wilden heel graag bij de molen op de foto. De eigenaar was thuis en vond het geen probleem als we van de voortuin gebruik maakten. Dat deden we natuurlijk maar al te graag!

OPENINGSDANS
Zo zien we ze niet vaak, hoor! Dit bruidspaar had lessen genomen om een knaller van een openingsdans neer te kunnen zetten. Met liften en al! De sfeer was meteen gezet en er werd heerlijk gedanst!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu