Het eerste blog van 2018! Het jaar is alweer volop begonnen en dat zijn wij ook. Onze eerste foto-opdracht vond alleen niet in Nederland plaats, maar op Mauritius! En daarover gaat deze blog.

MAURITIUS
Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan en ligt vlakbij Madagaskar, ten oosten van Afrika dus. Wat een eer om op dit prachtige eiland te fotograferen! Witte stranden, helderblauwe zee… Geen probleem om hier een tijdje te vertoeven. Het leuke aan Mauritius is dat het een hele gemixte bevolking heeft. Het merendeel van de bevolking is eigenlijk een combinatie tussen Afrikanen en Aziaten. En die sfeer vonden we ook in de begroeiing terug. Planten die we op Bali gezien hebben en planten die we juist in Zuid-Afrika tegenkwamen. Want een ding is zeker: Het eiland is schitterend groen!

FOTOSHOOT
We konden dus alle kanten op met de fotografie. Voor de shoot van Jocelyn Daher kozen we voor de tuin van de villa waar we in verbleven. Aan goede ideeën hadden we geen gebrek. Hoe kon dat ook anders? De villa beschikte over een eigen infinitypool, buitendouche en tropische planten. Jocelyn wilde de kleuren van de natuur combineren met het begrip vrouwelijkheid. Grotendeels fotografeerden we haar in bikini, maar ik (Anne) fotografeerde haar ook naakt. Foto’s waar ze wat ons betreft ontzettend trots op mag zijn. Wat een prachtige vrouw!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu