HOLLANDSER GAAT HET NIET WORDEN
Het was een grote verrassing voor de vrienden en familie van Nik en Dionne toen ze Nik de hoek van de staat om zagen komen in een versierde bakfiets. Dit had niemand verwacht! Dionne wist het natuurlijk wel en wachtte hem vol spanning op. Al vrij snel na het ophaalmoment (wel even met een lunch tussendoor) gingen we met z’n vieren op pad voor de fotoreportage. Zij op (en in) de bakfiets, wij met de auto erachteraan. Zo reden we door Heemskerk. Hilarisch was het!

POP THAT BOTTLE
Bij Park Assumburg aangekomen, vonden we de ene na de andere plek om mooie foto’s te kunnen maken. Nik en Dionne zouden later die middag bij Kasteel Assumburg trouwen. Vanuit het park is het kasteel goed te zien. We hebben dus schitterende foto’s met op de achtergrond het kasteel kunnen maken! Tijdens de reportage wilde het bruidspaar ook nog even samen proosten op deze dag. De champagnefles werd uit de bakfiets getoverd en nog even goed geschut. En je raadt het niet… Er spoot geen champagne uit! Dus lagen we weer in een deuk. Even extra schudden en… Dekking zoeken. Dat lukte Dionne wel. Ik lag op de grond met de camera om een extra mooie hoek te pakken, op goed vertrouwen dat Nik niet alle champagne over me heen zou spuiten. Gelukkig kwamen we er allemaal met een paar spetters vanaf. Toen de glazen erbij, waarvan bij een de hals was afgebroken tijdens de bakfietsrit, en proosten maar!

SPECTACULAIRE AANKOMST
Die ochtend was de entree van Nik al indrukwekkend, maar dit woog ertegenop! De gasten van het bruidspaar hadden zich voor het kasteel verzameld en klapten van enthousiasme toen Nik, met Dionne in de bakfiets, aan kwam fietsen. Het zette meteen de sfeer en lachend verplaatste iedereen zich naar de binnenplaats van het kasteel om de ceremonie bij te wonen. Een mooie, persoonlijke ceremonie met, het kan echt niet anders bij deze twee, heel veel gelach. Ook om het kleine nichtje van het bruidspaar, die vrolijk mee zat te kletsen tijdens de ceremonie en tegen alle verwachtingen in zonder strubbelingen de ringen met naar haar oom en tante bracht. Een feestje om te fotograferen!

ROZENTUIN GESPOT!
Na de ceremonie, toen we eigenlijk dachten dat het allemaal niet beter kon worden dan dit, spotten we de rozentuin, die in volle glorie bloeide. Echt een plek om de drone de lucht in te laten. En het is een plaatje geworden!

OPENINGSDANS MÉT LIFT
Al weken oefenden Nik en Dionne de openingsdans in het geheim bij een dansschool in. De band zette het nummer in. Nik trok zijn jasje uit en stroopte zijn mouwen op. Toen de de eerste danspassen waren gemaakt, leken de gasten in shock. Ze hadden het al die tijd verborgen kunnen houden. Er werd gejoeld van verbazing en euforie toen Nik zijn bruid, die op hem af kwam rennen, de lucht in tilde. Het feest barstte los!

Nog even geduld, maar natuurlijk is ook de gehele serie van deze bruiloft binnenkort op onze website te bewonderen. 🙂

4 reacties. Reactie plaatsen

Wat een prachtige foto’s weer

Beantwoorden

Prachtig wat een mooi stel

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu