Referenties

Ervaringen van onze bruidsparen

Michiel & Amy

Alex en Anne zijn zeer prettig in hun communicatie. Ze zijn professioneel en zien de mooie plaatjes direct! Ook fijn dat je binnen een week 10 foto’s ontvangt. Wij zijn zeer tevreden over Anne en Alex en we kunnen ze iedereen aanraden. De kwaliteit van de foto’s zijn super en ze fotograferen allebei dus er word geen mooi moment overgeslagen!!

Sander & Stephanie

Alex en Anne zijn zeer prettig in hun communicatie. Ze zijn professioneel en zien de mooie plaatjes direct! Ook fijn dat je binnen een week 10 foto’s ontvangt. Wij zijn zeer tevreden over Anne en Alex en we kunnen ze iedereen aanraden. De kwaliteit van de foto’s zijn super en ze fotograferen allebei dus er word geen mooi moment overgeslagen!!

Denny & Manuela

Lieve Alex en Anne,

Zo trots zijn wij op onze trouwfoto’s en niemand anders had deze beter vast kunnen leggen dan jullie. Vanaf het eerste moment was er een goede klik met beiden en hebben zij ons prachtig weten vast te leggen zoals wij zijn. Bedankt hiervoor.

Veel liefs,
Denny & Manuela

Ingo & Leandra

Op 21 september 2018 hebben Anne en Alex onze bruiloft gefotografeerd. Een aantal maanden van tevoren hebben wij met hen afgesproken om onze wensen door te spreken en hebben zij ons veel tips gegeven bij het maken van een dagplanning. Op de dag zelf hebben wij ontzettend veel lol gehad met Anne en Alex en de fotoshoot, die in het begin een beetje ongemakkelijk was omdat wij niet vaak voor de camera staan, was súper leuk. Tijdens de ceremonie en het feest hebben wij nauwelijks gemerkt dat zij er waren en gingen zij volledig in onze gasten op. Ik heb Alex zelfs mee zien dansen tussen de gasten, terwijl hij foto’s aan het maken was (hilarisch!). Wij hebben er voor gekozen om ook de photobooth neer te laten zetten en daar waren wij erg blij mee; wat een grappige en spontane foto’s. Over spontaan gesproken: álle foto’s zijn spontaan (afgezien van de geposeerde familiefoto’s). Alex en Anne hebben zoveel talent, want de emoties spatten van de foto’s af. Ze hebben werkelijk waar op alle goede momenten de juiste foto’s genomen. Daarnaast hebben wij de foto’s al zo ontzettend snel gekregen, wat een enorm leuke verrassing was. Al met al zijn wij zo blij dat Anne en Alex onze bruiloft hebben gefotografeerd en raden wij hen ook aan iedereen aan. Wat een super lief stel die zo ontzettend goed zijn in fotografie.

Sander & Thyrza

Wij zijn via google bij Alex en Anne terecht gekomen. Wij hebben heel bewust gezocht naar een team van 2 fotografen, zodat er van alle kanten foto’s zouden worden gemaakt en zodat elk moment zou worden benut.
Wij zijn heel erg blij met de foto’s die we hebben ontvangen. Ze zijn echt nog mooier geworden dan we hadden gehoopt! Er is niks dat wij missen in de foto’s. Normaal ben ik (de bruid) nogal een pieper, omdat ik mezelf nooit zo leuk vind op foto’s, nu is de ene foto nog beter dan de andere en kan ik niet eens kiezen.
Daarnaast waren Alex en Anne ook persoonlijk echt een toevoeging, wat een lief en leuk stel! Zij voelden heel erg goed aan hoe en wanneer ze bepaalde dingen zeiden en deden.
Ze luisterden geduldig naar onze wensen en hebben daar uitstekend op ingespeeld.
De foto’s hebben wij ook eerder ontvangen dan gepland, wat natuurlijk ook echt erg fijn is.
Prijs/kwaliteit is echt super!

Nik & Dionne

Wauw! Wat een super mooie foto’s hebben wij van onze bruiloft, we hebben erg gelachen met Anne en Alex! Het was heel ontspannen en relaxed om Anne en Alex de hele dag om ons heen te hebben, doordat hun zo relaxed zijn, zijn de foto’s ook ontspannen en spontaan!
We zouden ze zeker aanraden. Wij hebben er in ieder geval geen seconde spijt van, en kijken nog steeds met heel veel plezier terug naar onze foto’s!

Erik & Angela

Niets meer dan lof voor de werkwijze en foto’s van Alex & Anne. Ze gaan op in de groep en dus te werk zonder al teveel op te vallen. Het resultaat is prachtig: foto’s met mooie kleuren, vol emotie en echt van alle belangrijke momenten. Als stelletje zijn ze zelf ook heel gezellig, dus sowieso fijne mensen om zo een dag om je heen te hebben. Top!We zouden ze zeker aanraden. Wij hebben er in ieder geval geen seconde spijt van, en kijken nog steeds met heel veel plezier terug naar onze foto’s!

Jeroen & Petra

Wij houden niet zo van standaard geposeerde foto’s. Wellicht is dit ook de reden dat wij, ook al zijn we al bijna 8 jaar samen, nog geen ‘echte’ foto’s van ons samen hadden. We waren dus op zoek naar een fotograaf die onze bruiloft spontaan en ongedwongen kon vastleggen. En wat hebben we met Alex en Anne een goede keuze gemaakt! Vooraf keken we trouwfoto’s van anderen en we dachten, wij kunnen er nooit zo mooi en ongedwongen uitzien als hen, maar Alex en Anne hebben het waargemaakt. Ze zijn relaxt en zorgen dat jij dat ook bent. Toen we de foto serie kregen dachten we bij veel foto’s, wow dit moment hebben we helemaal niet gemerkt dat ze in de buurt waren en ze hebben het toch vastgelegd! We vinden het bijna jammer dat we maar 1x trouwen want we zouden Alex en Anne meteen vragen als het vaker zou zijn!

Pascal & Ywen

Bespaar op allerlei andere dingen, maar niet op je bruiloft fotograf(en). Want uiteindelijk zijn zij verantwoordelijk voor je herinneringen. De dag gaat zo snel voorbij, en dan ben je blij dat je achteraf ongeloofelijk mooie foto’s hebt.
Alex en Anne is zo’n stel die je het liefst als beste vrienden zou willen hebben. En dan maken ze ook nog zulke foto’s. Zoek niet verder.

Bas & Paulien

Het zijn prachtige foto’s geworden met een hele frisse, kleurrijke look. Heel blij mee! En het zijn ook nog eens hele fijne mensen.

Robbert & Madeleine

Op 19 augustus trouwden wij in Ulvenhout! Via een vriendin van ons kregen wij het nummer van Alex en Anne. Vanaf moment 1 was er een klik en de communicatie t/m vandaag is perfect verlopen. Ze zijn flexibel, eerlijk en snel en zijn tot op de dag van het huwelijk heel duidelijk geweest naar ons zonder enige verwarring of miscommunicatie. Op de dag zelf waren ze zeer professioneel en had je bijna niet door dat ze constant bezig waren. Wij zullen Alex & Anne 100% aanraden aan al onze familie en vrienden!

Roel en Ellen

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s die Alex en Anne gemaakt hebben. De foto’s stralen blijdschap, ontspannenheid en emotie uit, precies het gevoel van de bruiloft. Daarnaast is het een heel leuk, gezellig stel waar je je ontspannen bij voelt.

Anne-Marieke & Shanita

De bruidsfoto’s waren voor onze bruiloft vanaf het begin iets waar we niet op wilden besparen. Toen wij de foto’s van Alex en Anne op de website en socialmedia accounts zagen, waren we eigenlijk meteen verkocht. Na de eerste 10 minuten tijdens de eerste ontmoeting, waar wij best zenuwachtig voor waren, voelden wij ons door Alex en Anne op ons gemak en konden wij onze wensen delen. Daarnaast hebben Alex en Anne met ons meegedacht over fotomomenten in onze dagplanning. Een mooie bijkomstigheid is dat er twee fotografen aanwezig zijn op de bruiloft, ieder met een eigen specialiteit. Op de dag zelf mengden Alex en Anne zich perfect tussen de gasten. Je hebt dus totaal niet door dat er mensen om je heen foto’s maken. Op het moment dat wij de foto’s terugzagen, beleefden wij de dag weer helemaal opnieuw doordat alle momentjes mooi vastgelegd waren. Wij zijn nog heel benieuwd naar het trouwalbum!

Khalid & Valérie

Last-minute waren wij nog op zoek naar een trouwfotograaf. Nu hebben we niet 1, maar 2 fotografen en wat een leuk stel! Naast hun professionele fotografiekunsten, zijn het ook 2 hele gezellige mensen die je bruiloft alleen maar completer kunnen maken. Ze geven heldere informatie en geven je goede tips.

Neil & Maureen

We zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s die Alex en Anne hebben gemaakt. Ze hebben heel mooie kleine momenten vastgelegd en het is echt een feestje om de foto’s terug te kijken.

Wesley & Sharon

Alex en Anne hebben op 12 mei onze bruiloft gefotografeerd. Wij voelden ons erg op ons gemak deze dag. Wij hebben erg genoten van de samenwerking en vooral ook veel gelachen. De foto’s zijn super! Het leukst zijn de foto’s die zijn gemaakt terwijl je het niet door had. Heel bijzonder om de emoties te zien op alle prachtige foto’s die wij ontvangen hebben. Echt super bedankt!

Menu