VOL VERWACHTING
Met kloppende hartjes kwamen de kinderen van het personeel van Triple het gebouw binnen. Eerst een duidelijke naamsticker op hun borst, daarna verwend worden met snoepjes en tot slot via de live-beelden van Sinterklaas de stoomboot volgen, die uiteindelijk zou aanmeren bij de parkeerplaats van Triple. De een stuiterde de zaal rond, terwijl de ander zenuwachtig zittend op een stoel wat snoepjes naar binnen werkte. Want zou Sinterklaas de weg wel kennen?

RACE NAAR HET RAAM
Toen het duidelijk werd dat de Sint bij Triple was aangekomen, renden de kinderen met hun ouders naar het grote raam van de boardroom om de Sint aan wal te zien gaan. Met het prachtig laaghangende novemberzonnetje, die de lucht diepgeel kleurde, betrad Sinterklaas de Alkmaarse bodem. Achter het raam stonden wel 40 kinderen te zwaaien, waardoor hij zich meteen welkom voelde.

DANSEN EN CADEAUS
Het was een feestje en bij een feestje hoort… muziek! Bijna alle kinderen lieten hun beste moves aan Sinterklaas zien. En de pieten dansten gezellig met ze mee. Natuurlijk hadden de pieten grote zakken met cadeaus mee. Ieder kind mocht even bij Sinterklaas komen om een praatje te maken. En daarna werden ze natuurlijk verwend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu