IN DE KRUL
Vroeg in de ochtend werd Sabine al in de krullen gezet. Ook wij waren er op tijd bij om de hele dag vast te leggen. En omdat we met z’n tweeën zijn, kan Alex de bruidegom fotograferen en hoeven we bij de bruid geen moment te missen.

DE CADILLAC ELDORADO
Daar stond Mark dan, nonchalant voor een prachtige oude Cadillac voor de deur in Limmen te wachten. Van zo’n mooie trouwauto maken we natuurlijk extra veel foto’s. Vanuit Limmen zijn we voor de bruidsreportage door de polder naar Castricum gereden. Het waaide stevig, maar het weer was verder perfect!

HET RUITERHUYS
Deze stoere, landelijk ingerichte schuur is in Castricum te vinden. Het is extra leuk om hier, net als Mark en Sabine deden, buiten op het eiland te trouwen. Helemaal in de zomer, alles is groen! Tijdens de ceremonie werd het bruidspaar verrast door Marks vader, die het woord nam en de ceremonie overnam. En dat was niet het enige verrassende moment. De hond van Mark en Sabine kwam met de ring. Jaa, eentje maar. Mark had gekozen voor een horloge. En die had de hond ook om zijn nek hangen!

KNALFEEST
Om in de feestzaal te komen, moet je door de paardenstal van Het Ruiterhuys heen. Een leuke en bijzondere ervaring! Het feest begon met openingsdans. Iedereen sprong na een minuut in en het feest was geopend! Compleet onverwachts begon de bruid aan een dans, waarbij haar vriendinnen insprongen. In het geheim hadden ze de afgelopen weken de choreografie geoefend en vlekkeloos traden ze op! Wij houden ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu