RELAXTE START
Een relaxte sfeer, dat hing er zeker op de ochtend dat we bij Madeleine in Gilze aankwamen. Terwijl een cateringbedrijf de lunch klaarzette, richtten wij ons op het fotograferen van de kleine details van de bruiloft. De ringen, de parfum en toen we daarmee klaar waren, en de lunch klaarstond, schoten we ook nog wat detailfoto’s van de overheerlijke petitfours en de lekker belegde broodjes.

KOETSHUIS ANNEVILLE
Toen Madeleine door Robbert was bewonderd en iedereen had genoten van de lunch, konden we richting Koethuis Anneville, waar de ceremonie plaats zou vinden. Een vriend van Robbert leidde de ceremonie. Dat vinden wij extra leuk, omdat het woordje nog persoonlijker wordt. Ook kwamen er twee speeches, waarin prachtige woorden werden gezegd, voorbij.

LANDGOED ULVENHART
Voordat de gasten aan tafel gingen voor het diner bij Landgoed Ulvenhart, maakten we eerst gebruik van deze mooie locatie om een reportage van het bruidspaar te schieten. Robbert tilde Madeleine tussen de witte en gele bloemetjes door en daar maakten we natuurlijk gebruik van!

EEN DUITS KWARTIERTJE
Een knalfeest, dat kunnen we wel zeggen! Duitse vlaggetjes, hoedjes en maskers werden erbij gehaald. Robbert en Madeleine wonen namelijk in Berlijn. En daarom werd er ook een ‘Duits kwartiertje’ gedraaid. We hebben er vreselijk om moeten lachen! Dit was een unieke, persoonlijke bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu