TROUWEN IN EEN KAS
Een nieuwe ervaring voor ons. Eentje waar we ons echt op verheugden. Een trouwceremonie fotograferen in een kas! Wat hebben de eigenaren van La France in Oegstgeest een sfeer weten te brengen, door gebruik te maken van natuurlijke materialen en planten. Heel veel planten. Vetplanten, cactussen en bamboe. We love it! En Roeland en Sylvia waren ook meteen verkocht!

AVONDCEREMONIE
Een ceremonie op vrijdagavond. Waarom niet? Bijna niemand hoeft een vrije dag van het werk op te nemen en daardoor voelt het misschien ook prettiger om gewoon iedereen uit te nodigen. Want vol was het zeker. En wat een fijne energie namen de gasten met zich mee! Er werd hard gelachen en luid geklapt. Het ontbrak ook niet aan hele bijzondere momenten, zoals het woordje van de moeder van Roeland en het liedje van de ouders van Sylvia, de een opgewekt zingend en de ander nonchalant spelend op de gitaar. Van Roeland en Sylvia straalde het geluk af!

REPORTAGE IN DE LEIDSE HOUT
Als je eind april trouwt, verwacht je misschien dat het zo’n 15 graden wordt en hoop je dat het droog is. Nou, dat kan beter! Met 24 graden en volop zon was het een perfecte dag om te trouwen! Het weer leende zich natuurlijk voor een reportage in de buitenlucht. Vlakbij La France groeiden de eerste blaadjes aan de bomen van de Leidse Hout. Een prachtige locatie om het bruidspaar te fotograferen.

Binnenkort meer van deze sfeervolle bruiloft op onze website! 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu