Wij hebben elkaar niet alleen in de liefde gevonden, maar ook in onze passie en liefde voor fotografie. In de liefde én in de fotografie vullen wij elkaar geweldig aan. Bij onze foto’s zie je romantiek en plezier. Wat kunnen wij genieten van een foto waar de liefde en de lol vanaf straalt.

In 2009 zijn we beiden begonnen als hobbyfotograaf. Af en toe kwamen er spontaan klussen voorbij voor bedrijven en modellen. Tot we gevraagd werden om een bruiloft te fotograferen. Na die eerste bruiloft wisten we het: Dit is het! Begin 2017 durfden we de stap naar fulltime bruidsfotografen te zetten. En nu genieten we er iedere dag weer enorm van om onze gezamenlijke hobby uit te kunnen voeren.

Annes favoriete bezigheid is het vastleggen van de kleine, maar ook meest liefdevolle momenten van een bruiloft. Het moment dat de bruid zich klaarmaakt voor haar grote dag, het moment dat ze weggegeven wordt bij het altaar, het moment dat je elkaar voor het eerst in de ogen kijkt, geëmotioneerde reacties bij bijvoorbeeld een speech en ga zo maar door.

Alex vindt het geweldig om in de nieuwste gadgets te duiken en over allerlei technieken te lezen. Zo komt het wel eens voor, dat hij zegt: “Ik moét dit hebben!” Twee dagen later staat er een bezorger aan de deur.

Omdat we met zijn tweeën zijn, kunnen we extra veel tijd en aandacht in alle facetten van jullie bruiloft steken. Jullie staan op één en daarnaast is er genoeg tijd voor de prachtig gedekte tafels, de versiering, misschien een trouwauto die speciaal is uitgekozen voor deze dag en ga zo maar door. Een groot voordeel is dat je extra veel verschillende foto’s zult ontvangen.
Het liefst fotograferen we zoveel mogelijk spontane reacties en ontroering op de gezichten van familie en vrienden. Want de meest verrassende foto’s zijn deze foto’s, waarvan je niet door hebt gehad dat ze zijn genomen.

Eén ding is zeker. Het zullen foto’s zijn waar je trots op bent, waar de liefde vanaf spat en die je voor altijd eventjes terug kunnen nemen naar die mooie dag in je leven.

Laat je door ons verrassen.

Liefs, Alex & Anne

FAQ

Wat is jullie stijl?

Wij als creatieve, verhaal vertellende fotografen richten ons op een authentiek verhaal van jullie dag. Van de foto’s spat, liefde, lol en de magie van jullie trouwdag af. We proberen zo min mogelijk in scène te zetten, zodat de foto’s een weergave zijn van wat er écht die dag gebeurde. Als we met jullie samen een reportage maken, zullen we jullie op een natuurlijke manier benaderen, jullie laten zien hoe jullie van je beste kant op de foto staan, op een natuurlijke manier, zodat jullie karakter nog meer in de foto’s terug komt en het niet geposeerd voelt of overkomt. We zijn constant op zoek naar een nieuw perspectief en maken daar graag onze voeten voor nat. Het resultaat spreekt voor zich. De foto’s zijn tijdloos, uniek en allerbelangrijkst: ECHT.

Wat zit er standaard in het pakket?

Jullie krijgen altijd twee fotografen. Je zult ons eerst ontmoeten tijdens het intakegesprek. Hierin bespreken we de details van jullie trouwdag en komen we tot het aantal uren dat jullie willen investeren. Ook op de bruiloft komen wij natuurlijk samen. Het klaarmaken van de bruid, het klaarmaken van de bruidegom, de ceremonie, portretten, een bruidsreportage, de receptie en als je ervoor kiest ook de eerste dans en het feest… De volledige ervaring! We zijn zo onzichtbaar mogelijk en zullen voor jullie het meest mooie resultaat van jullie trouwdag in kaart brengen!

Hoeveel foto's ontvangen wij?

Ons doel is om jullie verhaal te vertellen, volledig, compleet en mooi. We verkiezen daarom ook kwaliteit over kwantiteit. We geven jullie liever een paar honderd ‘wauwsupergaafnietnormaal’ foto’s, dan duizend ‘diezijnweloké’ foto’s. Onze koppels ontvangen meestal tussen de 200 en 400 foto’s, er vanaf hangend hoe lang wij op de bruiloft komen fotograferen.

Wanneer ontvangen wij jullie foto's?

Binnen een paar dagen na jullie bruiloft ontvangen jullie alvast paar ‘sneak peaks’. Zo heb je gelijk al een aantal foto’s, waar je bij weg kunt zwijmelen! We zullen na jullie bruiloft nog een tijd aan jullie trouwfoto’s werken. Eerst selecteren we ze uit en daarna bewerken we ze allemaal handmatig! Jullie ontvangen binnen 6 weken alle foto’s.

Hoe kunnen we jullie inhuren?

Dat is een eitje! Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we kennis maken met z’n vieren. Voor ‘destination weddings’ kunnen we alles online met jullie regelen. Binnen een paar minuten kunnen jullie ervoor zorgen dat wij, waar ook ter wereld, jullie speciale dag komen fotograferen.

Menu