Prijzen

Onze pakketten beginnen bij 6 uur fotografie voor €1750* inclusief een linnen trouwalbum (20×20 cm met 20 pagina’s). We komen dan al gewoon met z’n tweeën!

We starten vaak met een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen jullie ons vertellen hoe de dag gaat verlopen en kijken we mee met jullie planning. We vinden het fijn om te horen waar jullie waarde aan hechten en wat jullie wensen zijn, zodat wij daar extra aandacht aan besteden op de bruiloft. Tijdens het gesprek kunnen jullie ook ons luxe trouwalbum inkijken.

Loveshoot

Shoot op locatie (loveshoot / verlovingsshoot / zwangerschapsshoot / familieshoot):

Liefde mag gevierd worden! Het is zo leuk om mooie foto’s van jullie samen te hebben. Bij een loveshoot kun je lekker zoals jezelf gekleed gaan. Als je het leuk vindt, mag je meerdere setjes kleding meenemen. Ken je een mooie plek waar je op de foto zou willen? Laat het ons weten! En zo niet, dan hebben wij altijd zelf ideeën voor een prachtige omgeving.

Een loveshoot duurt meestal 1,5 uur. Ook bij een loveshoot fotograferen we met z’n tweeën. De investering is €329. Binnen twee weken ontvang je minimaal 15 handmatig bewerkte foto’s. Die foto’s kun je gebruiken om groot af te drukken en op te hangen. Ze zijn ook goed te gebruiken voor een unieke Save-the-date-kaart of de trouwkaart!

* Alle prijzen zijn inclusief B.T.W.
* Alle prijzen gelden tot 31 augustus 2019.
* De reiskosten voor een bruiloft zijn in de prijs opgenomen (binnen Nederland en m.u.v. de Waddeneilanden).
* De reiskosten voor een loveshoot zijn tot 30 minuten in de prijs opgenomen.
* De foto’s van de loveshoot krijg je al binnen twee weken digitaal opgestuurd!
* De foto’s van de bruidsreportage krijg je al binnen twee maanden digitaal opgestuurd!
** Dronefoto’s worden gemaakt, onder voorbehoud van goed weer en toestemming van de locatie.

BRUILOFT IN HET BUITENLAND

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Wij gaan graag met jullie mee! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Menu