Prijzen

Onze pakketten beginnen bij 6 uur fotografie voor €2195* inclusief een klein linnen trouwalbum (20×20 cm met 20 pagina’s). We komen dan al gewoon met z’n tweeën!

Wat we het belangrijkst vinden:

  • Een gezellige kennismaking, waarbij het ‘klikt‘. Voor jullie en voor ons. 
  • Van de foto’s spontaniteit en echtheid (échte liefde, écht geluk) afstraalt.
  • Dat jullie alle geselecteerde foto’s stuk voor stuk handmatig bewerkt opgestuurd krijgen.
  • Dat jullie binnen een week een sneak peek krijgen, zodat jullie alvast lekker na kunnen genieten.

PAKKETTEN

Voor het gemak werken we met pakketten. Deze kunnen geheel naar jullie wens aangevuld worden (met bijvoorbeeld extra uren fotografie of een groter/dikker trouwalbum).

* Alle prijzen zijn inclusief B.T.W.
* Alle prijzen gelden voor boekingen t/m 30 juni 2024.
* De reiskosten voor een bruiloft zijn in de prijs opgenomen (binnen Nederland en m.u.v. de Waddeneilanden).
* De reiskosten voor een loveshoot zijn tot 30 minuten in de prijs opgenomen.
* De foto’s van de loveshoot krijg je al binnen twee weken digitaal opgestuurd!
* De foto’s van de bruidsreportage krijg je al binnen 6 weken digitaal opgestuurd!

* Voor ieder extra uur fotografie rekenen we €200.


Liefde op de foto

LOVESHOOT / VERLOVINGSSHOOT / ZWANGERSCHAPSSHOOT

Shoot op locatie

Liefde mag gevierd worden! Het is zo leuk om mooie foto’s van jullie samen te hebben. Bij een loveshoot / zwangerschapsshoot kun je lekker zoals jezelf gekleed gaan. Als je het leuk vindt, mag je meerdere setjes kleding meenemen. Ken je een mooie plek waar je op de foto zou willen? Laat het ons weten! En zo niet, dan hebben wij altijd zelf ideeën voor een prachtige omgeving.

Een loveshoot duurt meestal 1,5 uur. Ook bij een loveshoot fotograferen we met z’n tweeën. De investering is €335. Binnen twee weken ontvang je minimaal 20 handmatig bewerkte foto’s. Die foto’s kun je gebruiken om groot af te drukken en op te hangen. Ze zijn ook goed te gebruiken voor een unieke Save-the-date-kaart of de trouwkaart!

NEWBORNSHOOT

De eerste paar weken in het leven van jouw kleine kindje zijn zó uniek en bijzonder! Een periode, waarin je elkaar leert kennen en die ook zo weer voorbij vliegt. Wij leggen het kamertje vast en natuurlijk de echte momentjes: het knuffelen, verschonen, slapen en alles wat er op zo’n ochtend van een pasgeboren baby gebeurt.

Een newbornshoot duurt ongeveer 1,5 uur. Afhankelijk van jullie wensen, komen we samen langs of fotografeert een van ons. We zijn flexibel en vinden het het belangrijkste dat jullie en jullie pasgeboren kindje je prettig voelen. Wij passen ons aan. Als je kindje wat meer tijd nodig heeft, blijven we gewoon wat langer.

De investering is €335. Binnen twee weken ontvang je minimaal 20 handmatig bewerkte foto’s. Die foto’s kun je natuurlijk groot afdrukken, ophangen of… voor een uniek geboortekaartje gebruiken!

FAMILIESHOOT

Shoot op locatie

Voor een familieshoot rekenen we meestal 1,5 uur. Natuurlijk fotograferen we een familie ook weer met z’n tweeën. We spreken van tevoren een mooie plek in de natuur uit en ontmoeten jullie daar.

Slecht weer? Geen probleem. We zijn flexibel en spreken een nieuwe datum met jullie af.

De investering van een familieshoot begint op €385 bij een familie van maximaal 16 personen. Binnen twee weken ontvangen jullie minimaal 30 handmatig bewerkte foto’s. Die foto’s kun je gebruiken om groot af te drukken, op te hangen of in te lijsten.

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Wij gaan graag met jullie mee! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Menu