Oké, oké, echt nieuws is het nou ook weer niet. Maar voor degene die het nog niet wisten: ik (Anne) ben zwanger! En niet zo’n beetje ook. Alweer 36 weken.

Wat gaat de tijd snel! Het is bijna niet uit te leggen hoe ik deze maanden heb ervaren. Er zijn in ieder geval heel wat zwangerschapskwaaltjes voorbij gekomen. Maar wat altijd hetzelfde is gebleven, is de blijdschap die ik voel. Geen winterdip dit jaar, want het zonnetje scheen in mijn buik. Het kleine meisje (ja, dat weten we al) trappelt wat af. Zo gezellig! Midden in de nacht ben ik er alleen wel eens klaar mee (lees: word ik wel eens knettergek). Dan haal ik maar een paar keer diep adem. Gelukkig mag ik Alex altijd wakker maken. Dan legt hij zijn hand op mijn buik en mompelt hij wat dingen, zoals: ‘probeer maar lekker te slapen’.

Omdat ik nu 36 weken zwanger ben, vond ik het hoog tijd om mijn bolle buik vast te leggen. Een mooi moment om fotograaf Tamara, die mij de komende maanden vervangt, mee te vragen. Alex en Tamara zijn helemaal op elkaar afgestemd en dat is te zien in het resultaat. Wat hebben ze er weer wat moois van gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu