GETTING READY!

Deze week fotografeerden we de bruiloft van Ramón en Linda. Meestal splitsen Alex en ik gelijk vanaf het begin van de dag op en rijdt Alex door naar de bruidegom. Dit keer hielp hij eerst bij de vrouwen, want er was nogal wat gaande. Linda bereidde zich bij Beeckestijn voor. Toen we aankwamen, werd er aan haar haar en make-up gewerkt. Tegelijkertijd werden de drie dochters van het bruidspaar, Linda’s moeder en Linda’s getuige klaargemaakt. Ook had Linda ontzettend veel tijd besteed aan leuke details, dus wij konden helemaal los! Ramón werd natuurlijk niet vergeten. Na een uurtje vertrok Alex naar Ramón om hem bij het klaarmaken te fotograferen. Bij Ramón stond ook de trouwauto klaar. En dat was er niet zomaar één… (cliffhanger!)

EEN JONGENSDROOM DIE UITKOMT

Een echte jongensdroom van Ramón was de Maserati als trouwauto. Met grommende motor kwam hij op de buitenplaats Beeckestijn aanrijden. Daar werd hij warm onthaalt door de gasten. En wij moésten die trouwauto natuurlijk gebruiken als decor voor de trouwringen.

DE EERSTE ONTMOETING

Meestal zien onze bruidsparen elkaar, voordat de ceremonie begint, voor het eerst. Heel soms is dat pas bij de trouwceremonie. Dat is altijd extra spannend! Bij deze bruiloft zag Ramón niet alleen Linda voor het eerst, maar ook zijn dochters. Ramón was enorm onder de indruk van zijn vier mooie meiden en moest gelijk een traantje laten van geluk. (Help, hoe houd je het als fotograaf op dat soort momenten droog?!) Na een lieve, lange knuffel kon de ceremonie beginnen. Toen de bruidsjonkers er een klap (die aan de andere kant van Nederland te horen was) op gaven, was het huwelijk officieel! Na de kus (dé kus) had Ramón nog even een momentje met zijn oudste dochter. Het was zo’n oprecht en mooi moment, dat er maar weinig gasten waren, die het droog konden houden.

SPETTEREND PROOSTEN

Langs de Maserati door naar de champagne! Met een zwaard (zo leuk bij Beeckestijn!) sloeg de bruidegom de kurk van de fles en kon er op het huwelijk geproost worden!

DE TROUWREPORTAGE

Het landgoed van Beeckestijn is enorm! Je kunt er alle kanten op. De Franse tuin, boomgaard, Engelse tuin… noem maar op! Wij namen het bruidspaar en hun kinderen mee en schoten deze prachtige plaatjes.

12 reacties. Reactie plaatsen

Heel veel geluk zo gegund dit stel met hun Kids genoten van de foto’s prachtig

Beantwoorden
Kitty Uffelie
31 mei 2022 09:16

Super mooi om te zien jullie zijn een prachtig stel.
Heel veel geluk met jullie mooie gezinnetje.
Groet Kitty

Beantwoorden
Alexandra Milatz Woters
31 mei 2022 10:47

Wow lieve Linda en Ramón en kuds…wat een giga mooie fotos van jullie geweldige dag. Na zo lang uitgesteld te hebben eindelijk toch gelukt. Ik vind jullue echt zo een mooi paar en wens jullue dan ook alle geluk en liefde vd hele wereld. Love you mucho

Beantwoorden

Prachtige foto’s Anne en Alex

Beantwoorden
Bianca de Munnik
31 mei 2022 16:40

Mooie foto’s hoor ben benieuwd na de rest van de foto’s.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu