KLAARMAKEN IN DE KAPSALON

Da’s nog eens handig: een kapster als schoonzus hebben. Mariska liet zich door haar schoonzus klaarmaken in de kapsalon. Alles lag bij de hand, er was lekker veel ruimte en het was er mooi licht. Ik kreeg lekker de tijd om aan te rommelen en daarom had ik (Anne) naast het schieten van de klaarmaakfoto’s ook tijd om een kunstwerkje te maken.

BRUIDSREPORTAGE IN DE DUINEN

Michel, de knappe bruidegom, haalde zijn bruid thuis op. We reden zo goed als gelijk door naar een van onze favoriete plekjes in de duinen van Egmond aan Zee. De lucht was fantastisch! Helderblauw met grote witte wolken. Daar maakten we natuurlijk gebruik van! Telkens de zon doorbrak, schoten we de plaatjes. Ook tussen de mooie naaldbomen.

TROUWCEREMONIE IN DE AVOND

Na de bruidsreportage reden we naar De Boereplaats in Waarland. Het bruidspaar werd met applaus door hun gasten ontvangen. Na het diner begon de avondceremonie. Met Esther Pasman als trouwambtenaar wordt dat gegarandeerd een succes! Een prachtige toespraak op een heerlijke, groene trouwlocatie. 

DE KUS

Tijdens de trouwceremonie viel alles samen. De zon brak door, de confettikanonnen gingen af en het bruidspaar kuste. Heerlijk moment om vast te mogen leggen!

DE GOUDEN 5 MINUTEN

De fotografie afsluiten met een gouden uurtje is natuurlijk geweldig! Dit gouden uurtje was eigenlijk een gouden vijf minuten. Maar we schoten er natuurlijk op los! Met dit mooie plaatje als resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu