FOTO’S IN HET DUIN
Wij zijn er fan van; foto’s in het duin. De zachte achtergrond is heel geschikt voor portretfoto’s. Paul en Xavière hadden een mooie plek gevonden en namen ons ermee naartoe. Het weer was prachtig. Niet te heet, zeker niet koud en een lekkere koele wind. We lagen in een deuk toen de wind de sleep van Xavière mee wilde nemen. Ze greep hem nét op tijd vast!

LAAT HET SMAECKEN
Dit leuke bruidspaar trouwde op de mooie locatie De Smaeckkamer. Voordat ze elkaar het ja-woord gaven, fotografeerden we ze in de Delfstblauwe kamer. Ik denk dat we deze kamer niet hoeven te beschrijven. De foto zegt genoeg! Daarna maakten we nog een wandelingetje door het bos, dat gelijk achter de brasserie ligt. We vonden een tuintje en mochten van de eigenaar naar binnen om wat foto’s te maken. Na de reportage begon de ceremonie. Echt een mooie, vol emoties. Eentje waar het dochtertje van Paul en Xavière bij was, wat altijd toch weer bijzonder is.

4 reacties. Reactie plaatsen

Emmy en herman cnossen
11 september 2018 16:18

Wat een prachtige foto’s
Mooi bruidspaar en familie
En super lokatie

Beantwoorden
Xaviere en Paul
11 september 2018 20:26

Super mooie foto’s en wat hebben wij van deze dag genoten! En wat hebben jullie gezorgd voor een prachtige tastbare herinnering.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu