ONTSPANNING IN DE BRUIDSSUITE

Klaarmaken in de royale bruidssuite van Landgoed Duin en Kruidberg. Een feestje om hier de bruid te mogen fotograferen! Lisanne was heerlijk ontspannen. Ze maakte zich in het bijzijn van haar moeder en zus klaar. Alex en ik splitsten op, het voordeel van met z’n tweeën zijn. Alex begon bij Thomas. Ook hij was omringd door lieve familie. Wat waren ze trots, toen ze hem in zijn trouwpak zagen!

TROUWEN IN DE LODEWIJKZAAL

Het weer leende zich niet om buiten te trouwen. Gelukkig heeft Duin en Kruidberg genoeg mooie alternatieven. De trouwceremonie van Thomas en Lisanne vond plaats in de Lodewijkzaal, een stijlkamer die vroeger de dinerruimte was van de familie, die daar toen woonde. Kroonluchters en muurdecoratie, een romantische plek om elkaar het jawoord te geven. Lisanne werd door haar vader naar Thomas begeleid.

HET ZONNETJE TEGEMOET

Na de trouwceremonie was het tijd om te proosten, de taart aan te snijden en… duiven vrij te laten! Het klaarde gelukkig helemaal op, dus de duiven konden het zonnetje tegemoet vliegen. Wij gingen nog even met het bruidspaar op pad om wat foto’s te maken, voordat ze bij het diner aanschoven.

KUNSTWERKJE

Waar we voorheen onze flitsers bijna alleen bij het feest gebruikten, zetten we ze nu in wanneer dat maar kan. Bij Duin en Kruidberg vonden we een geschikte plek om dit kunstwerkje te maken.

VERRASSING!

Lisanne werd op het feest in een stoel gezet, zonder dat ze wist wat er ging gebeuren. Ze werd ontzettend verrast door Thomas. Hij had met twee vrienden een supergave act ingestudeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu