HET MOOISTE STRAATJE VAN NEDERLAND

Maar heel af en toe fotograferen we een bruidspaar in een stad of dorpje. Jammer eigenlijk, want kijk nou hoe leuk dat is! Dit bruidspaar woont in Weesp, de stad met het leukste straatje van Nederland. Dat hebben wij tenminste van horen zeggen. We weten in ieder geval zeker, dat de Postcode Loterij zijn reclamespotje in een van de straatjes heeft opgenomen. Wouter haalde deze dag eerst het bruidsboeket bij de bloemist op. Toen hij zijn bruid Kim had opgehaald, was het tijd voor de trouwfoto’s in dit leuke stadje!

TROUWEN AAN HET WATER

Wouter en Kim hadden een prachtige trouwlocatie uitgekozen! Ze gaven elkaar het jawoord in de koepelzaal van Finley het Witte Huis. Vanuit de zaal keken het bruidspaar en de gasten uit over de Loosdrechtse Plassen. Na de bruidsceremonie brak het zonnetje door en konden ze op het terras aan de champagne. Twee dingen moesten natuurlijk de lucht in: het bruidsboeket en de drone!

HET GOUDEN UURTJE
Wat een cadeautje, dat gouden uurtje! Dit bruidspaar glipte maar wat graag bij het diner weg om een paar trouwfoto’s te maken. En dat was het voor 100% waard!

4 reacties. Reactie plaatsen

Mooie foto’s van mijn nichtje en haar man. Complimenten!!

Beantwoorden

Wat n prachtige foto’s en mooie bruid en bruidegom. Ziet er erg romantisch uit. Veel geluk samen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu