TROUWEN MET KINDEREN

Wat is het toch bijzonder om je kinderen erbij te hebben op je bruiloft! De kinderen van Herman en Daniëlle, Sem en Rosa, werden overal bij betrokken. ’s Ochtends maakten de meiden zich in het huis van Herman en Daniëlle klaar. Het was hier een drukke en gezellige boel! De mannen waren bij de ouders van Herman, waar het heerlijk rustig was. Toen Herman zijn bruid ophaalde en het trouwboeket overhandigde, mocht Sem ook een echt boeketje aan Rosa geven. Niet alleen Herman stond versteld van hoe prachtig Daniëlle eruit zag, maar ook Sem had een blik van meer dan duizend woorden.

TROUWFOTO’S IN HET DUIN

De kinderen mochten mee de duinen in. Het is gewoon te leuk om ook een paar foto’s van het hele gezin te maken op zo’n dag. Na een half uurtje werden ze door de oppas meegenomen en hadden we nog even de tijd om het bruidspaar alleen op de foto te zetten.

TROUWEN AAN DE EEUWIGELAAN

Aan de Eeuwigelaan in Bergen ligt Landgoed Het Hof. Een superromantische plek om te trouwen, als je het ons vraagt. Herman en Daniëlle hadden het perfecte ‘trouwweer’. Zo’n 20 tot 24 graden met een fijn briesje. De trouwceremonie kon dus buiten plaatsvinden. Wat is het toch leuk om je kinderen bij de ceremonie te betrekken en te zien hoe zij alles beleven. De kinderen van het bruidspaar liepen aan het begin van de ceremonie met ze mee naar voren en mochten zelf ook hun handtekening zetten na het jawoord. Wat waren ze trots!

2 reacties. Reactie plaatsen

Wat een prachtig verslag, het was een super dag . Lief dat we daar bij aanwezig mochten zijn

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu