DE DAG BEGON MET…
Regen… Toen Alex en ik in de auto op weg naar Rosanne waren, ging het plotseling los. We waren nogal verrast. Dit was namelijk, tot op dezelfde ochtend, niet voorspeld. Nu gaf de buienradar aan dat er plensbuien aankwamen en dat het voorlopig ook niet zou stoppen. Over op plan B: Een binnenlocatie voor de shoot. Het idee was om bij een leuke strandtent in Castricum aan Zee foto’s te maken. Maar toen we daar aankwamen, was het droog! Weer de buienradar checken en die gaf toch echt aan (zelfs in de kleur rood) dat er een fikse bui aankwam. Of eigenlijk, al bijna boven ons zou hangen. We besloten om, zolang het droog bleef, buiten op het strand te fotograferen. Een paar spatjes hield het bruidspaar niet tegen. En we hebben natuurlijk ook nog altijd onze doorzichtige paraplu bij ons. Toen de regen na een half uur uitbleef, besloten we terug te vallen op plan A en de reportage alsnog voort te zetten in de duinen. Het bleef droog! Ik heb een bruidspaar nog nooit zo blij gezien met zo’n slechte weersvoorspelling!

EEN BUITENCEREMONIE
De ceremonie van Tjerk en Rosanne vond plaats bij Het Ruiterhuys. Ongeveer een uur van tevoren besloten ze om de stoelen buiten te versieren en dus niet binnen te gaan trouwen. Een goede keus! Op het moment dat de ceremonie begon en Rosanne door haar vader naar Tjerk werd gebracht, braken de eerste zonnestralen door! Het was een persoonlijke ceremonie, want het liefdesverhaal werd door een vriend van het bruidspaar verteld en de ringen werden door hun neefje gebracht.

DINER
Wij bleven tot de start van het diner fotograferen. Zo konden we nog net een paar mooie sfeerbeelden van het begin van de avond maken. Met de meest dierbare vrienden en familie werd er in de serre gedineerd. De tafel was prachtig aangekleed! Omdat Tjerk en Rosanne helemaal vergeten waren om hun geloften tijdens de ceremonie naar elkaar uit te spreken (tsjah.. niet alles gaat altijd volgens het draaiboek), pakten ze dit moment. Een romantische start van het diner, waar zeker op geproost mocht worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu