OP NAAR GELDERLAND!

Voor deze bruiloft reisden we af naar Gelderland. De avond ervoor sliepen we in een AirBNB, zodat we de ochtend van de trouwerij niet al te vroeg ons bed uit hoefden en alle files konden vermijden. Toen we bij Thomas en Nicol aankwamen, waren de voorbereidingen in volle gang.

DE TROUWREPORTAGE

Zo’n anderhalf uur voordat de ceremonie bij Kasteel Doorwerth van start ging, was het tijd voor de bruidsreportage. Een rondje om het kasteel was al genoeg! We konden helemaal losgaan!

TROUWEN IN DE MIDDELEEUWEN

Kasteel Doorwerth, wat een mooie trouwlocatie! De ridderzaal en alle andere zalen zijn zo goed mogelijk in de middeleeuwse stijl hersteld. Het oudste gedeelte van dit kasteel stamt zelfs uit de 13e eeuw. We waanden ons gelijk in de middeleeuwen. Logisch ook, dat Thomas en Nicol besloten om in het kasteel te trouwen. Thomas kwam aan de arm van zijn moeder het kasteel binnen en Nicol werd door haar vader weggegeven. Na de trouwceremonie verzamelden de gasten zich met bellenblaas op de trap. Thomas en Nicol liepen, pas getrouwd, feestelijk door de bellenblaas van de trap, om vervolgens de taart aan te snijden.

AVONDZON

Thomas en Nicol hadden de hele dag prachtig weer! De zon scheen volop. Toen hij ’s avonds geel-oranje kleurde, vroegen we het bruidspaar om nog een klein wandelingen met ons te maken. Van dit wandelingetje hebben ze geen spijt gekregen!

EEN SPETTERENDE OPENINGSDANS

De avond begon met een openingsdans, waar bijna niemand vanaf wist. Echt een verrassing voor alle gasten! En het was me er eentje. Kijk zelf maar!

2 reacties. Reactie plaatsen

Thomas en Nicol Meurs
2 februari 2020 13:47

Wij vonden het geweldig om deze blog te lezen (en alle posts op instagram en facebook), waaruit elke keer weer blijkt dat jullie onze bruiloft met groot plezier hebben gefotografeerd. Wij hebben er ook heel erg van genoten en herbeleven onze dag met elke foto weer!

Beantwoorden

    Wat leuk om te horen! We hebben jullie bruiloft absoluut met heel veel plezier vastgelegd en daar genieten wij ook nog van na. 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu