WANDELING OP DE HEI
Deze dag begonnen we bij het ophaalmoment van Jill. Ronald kwam haar thuis ophalen, reageerde heel lief op hoe mooi ze eruit zag, en daarna vertrokken we naar de duinen. Omdat we een ruime tijdsperiode voor de fotoreportage hadden ingepland, konden we een wandeling door het duin maken en ontdekte we de mooiste plekjes. We hebben best een aantal kilometers gelopen en dat was voor Ronald en Jill een makkie. Zij hadden al vele kilometers in de benen, omdat ze professionele hardlopers zijn. Gelukkig had Jill ook gekozen voor makkelijke trouwschoenen, dus tilde ze haar jurk omhoog en stapte ze lekker door.

NIEUW WESTERT ALS TROUWLOCATIE
We waren positief verrast, toen we bij Nieuw Westert, de trouwlocatie van dit leuke stel, aankwamen. In de prachtige tuin vol met appelbomen, stond het met groen begroeide prieel te wachten op het bruidspaar. De ceremonie was echt heel mooi. Aan het eind vertelden Ronald en Jill hun geloften aan elkaar. Veel van de gasten hielden het niet meer droog. De woorden waren ook zo oprecht en uit hun hart!

TAART EN FEEST!
Na het eten werd de bruidstaart in de feestzaal aangesneden. Hier werd nog even goed van gesmuld, voordat de avondgasten arriveerden. Toen iedereen nieuwsgierig op het bruidspaar stond te wachten, werden ze door de DJ aangekondigd. Ze lieten iedereen versteld staan, toen het nummer Time of my life van de film Dirty Dancing ingezet werd en ze de pasjes van Johnny en Baby moeiteloos na dansten, inclusief lift! Oké, niet die laatste, maar wel een andere spectaculaire, waarbij er door de gasten gejoeld en geschreeuwd werd.

Binnenkort meer moois van deze bruiloft op onze website. 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu