GEZELLIGE BOEL
Vaak splitsen Alex en ik op, zodat ik tijdens het klaarmaken bij de bruid ben en Alex bij de bruidegom. Soms belanden we in een heerlijk rustige omgeving en een andere keer is het een drukke en gezellige boel. Zoals bij deze bruiloft. Ik belandde bij Leandra, die in de knusse binnentuin van haar ouderlijk huis, met vriendinnen, zus, schoonzussen en moeder opgetut werd. Haar moeder had een heerlijke appelcake gebakken en voorzag iedereen van een drankje.

TROUWEN IN HET OUDE RAADHUIS
Hotel Het Oude Raadhuis van Castricum is omgetoverd tot een sfeervol licht raadhuis, die de oude elementen, zoals de karakteristieke glas-in-lood-ramen heeft behouden. Ingo en Leandra zeiden hier ‘ja’ tegen elkaar tijdens de emotionele ceremonie. Net als bijna alle gasten had ook ik moeite om het droog te houden. Ze spraken prachtige geloften recht uit hun hart. En dat voelde iedereen.

BRAND OP JE BRUILOFT
Geloof het of niet, maar toen wij ’s middags met het bruidspaar bij Johannashof aankwamen voor de start van hun fotoreportage, reed de brandweer net weg. Er was die ochtend brand in de keuken uitgebroken. Gelukkig zorgde de eigenaar van Johannashof dat er een bus klaarstond en dat het bruidspaar met hun gasten bij een ander restaurant in de buurt mochten dineren. Ze waren natuurlijk erg opgelucht dat het zo werd geregeld. Het feest kon gewoon bij Johannashof plaatsvinden. Het dak ging eraf!

2 reacties. Reactie plaatsen

Wauw! Beschreven zoals het was! Prachtige foto’s !

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu