Wat een fijne dag! Vanaf het moment dat het bruidspaar breed lachend in een cabriolet arriveerde, scheen de zon. En daardoor kon ook de hele dag buiten plaatsvinden. De gasten zaten tijdens de ceremonie bij een grote oude boom, rechts van hen rondlopende hertjes en links het prachtige (seriously, they looked stunning!!) bruidspaar. Het speciale aan de ceremonie was dat de vader van de bruid het stel mocht trouwen.

VERSCHILLENDE CULTUREN ONTMOETEN ELKAAR

Omdat de bruidegom Marrokaans is en de bruid half Nederlands, half Frans, kun je je wel voorstellen hoe bijzonder de combinatie van deze families bij elkaar waren. Ondanks dat niet iedereen alles de hele dag kon verstaan, was de sfeer geweldig. Na de ceremonie lagen er Marrokaanse gebakjes klaar en ’s avonds kon iedereen genieten van een heerlijke Hollandse barbecue.

SPEECHES

Vaak zijn de speeches tranen trekkend. Nou, dat was hier ook het geval, hoor! Ik moest tussen het fotograferen ook even slikken. Wat een warme families hebben deze mensen. En natuurlijk konden we losgaan met het fotograferen hiervan.

 

 

5 reacties. Reactie plaatsen

Wat mooi omschreven! We zijn super blij met jullie foto’s! Jullie zijn een super leuk stel en team. Bedankt dat jullie erbij waren. Liefs Valérie & Khalid

Beantwoorden
Jan willem en Marja van wijk
8 augustus 2017 21:39

Wat een prachtig bruidspaar
Wensen jullie heel veel liefde en geluk toe

Beantwoorden

Wat een mooie foto’s van mooie mensen maar die op die schommel verdient een prijs! WoW!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu