Nick en Manon mailden ons in december met de vraag of we hun bruiloft in juli konden fotograferen. We waren blij dat we precies op die dag nog een gaatje hadden, want deze bruiloft hadden we niet willen missen! Wat het zo bijzonder maakte? Dat lees je hier!

PAARDENBRUIDJE

Manon woont naast haar beste vriendin. Allebei hebben ze een paard. De paarden staan ’s nachts in de stal bij Manon en overdag lopen ze op het land bij haar vriendin. Manon heeft in de achtertuin een grote paardenbak, waar ze op de paarden rijden (en ook vast andere dingen, waar wij als fotografen geen verstand van hebben…). Je snapt het al, Manon is echt een paardenmeisje. Maar deze dag werd ze een paardenbruidje. Nick kwam haar ’s ochtends met een prachtige koets ophalen. Om het nog specialer te maken: Manons vader mocht de koets rijden. Het verhaal begon dus al als een sprookje.

IN GALOP NAAR HET DUIN

Oké, in galop is natuurlijk een grapje. Rustig reed de koets naar het duin (daar is vast ook een naam voor…). In de koets zat niet alleen een stralend bruidspaar, maar ook twee stralende bruidsmeisjes. Beiden droegen ze een witte jurk en witte ballerina’s. Ze hadden allebei een echt bruidsboeketje vast en niet te vergeten… ze droegen een kroontje. Hier waren ze nog het meest trots op. In het duin stopten we voor wat foto’s.

DE TROUWCEREMONIE

Wat was iedereen verrast toen het bruidspaar in een trouwkoets het landgoed bij De Smaeckkamer op kwam rijden. De oom van Manon zong een lied bij aankomst, de vader van Nick sprak tijdens de trouwceremonie, trouwgeloftes waren té lief en de meisjes brachten de trouwringen. Echt een mooie ceremonie!

TROUWDINER EN TROUWFEEST IN EIGEN TUIN

Na de felicitaties en een heerlijk stuk bruidstaart verplaatsten het bruidspaar met hun gasten naar de achtertuin van Nick en Manon. De paardenbak was omgetoverd tot een diner- en feestlocatie. Met het mooie avondlicht wilde Manon natuurlijk graag nog wat foto’s met haar paard maken. En dat vonden wij helemaal niet erg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu