Daar zijn we weer! Een nieuwe blog met een inkijkje in de dag van een bruidspaar. Dit keer de bruiloft van Rens en Eva!

TROUWCEREMONIE BIJ DE SMAECKKAMER

Op de gezelligste plek van Beverwijk, De Smaeckkamer, trouwden Rens en Eva. Aan de voorkant van het hoofdgebouw, dat rond 1900 is gebouwd, stonden de gasten van het bruidspaar klaar om ze te verwelkomen en te bewonderen. 

Tijdens de trouwceremonie sprak trouwambtenaar Roos. Een fijne spreker, die bij velen voor een lach op het gezicht zorgde. Op de juiste momenten, kwam steeds het zonnetje tevoorschijn. Kijk maar eens naar de foto van dé kus!

OMA OP DE BRUILOFT

Niet alleen voor jou, maar ook voor opa’s en oma’s is jullie bruiloft de mooiste dag van het jaar. Ze stralen de hele dag. Niet alle opa’s en oma’s zijn er meer om bij de bruiloft aanwezig te kunnen zijn. Dat maakt het extra speciaal om er een bij te hebben. De band die Eva en haar oma hebben, kon iedereen letterlijk voelen. Wat een liefde! En zie het dan nog maar droog te houden.

DETAILS, DETAILS

Natuurlijk speuren onze ogen altijd naar details. Ook deze bruiloft vonden we er een paar en die zetten we met liefde zo mooi mogelijk op de foto!

TROUWREPORTAGE IN DE NAMIDDAG

Het voordeel van een trouwreportage op een zonnige dag in de namiddag, is dat het zonnetje al wat lager hangt. Daardoor zijn de ergste harde schaduwen weg en krijgt de omgeving een gouden gloed. Met Rens en Eva liepen wij het naastgelegen park in en maakten we de mooiste, liefdevolle plaatjes.

DE TENT OP ZIJN KOP!

Na het diner brak het feest uit. We zien het niet vaak, maar vanaf het moment dat de band de eerst noot inzette, gingen bijna alle voetjes van de vloer. Met een heerlijke openingsdans en een door de familie geschreven lied over het bruidspaar, vloog de avond voorbij. Wat fijn om deze bruiloft vast te mogen leggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu