OM TE GIEREN
Het is best lastig om een BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) te vinden, die bij je past en de ceremonie iets extra’s meegeeft. Een goede BABS kan jullie liefdesgeschiedenis vloeiend overbrengen en weet wat wél en niet op te noemen. Een grapje tussendoor maakt het verhaal vaak luchtig en leuk om naar te luisteren. Wietse en Esmée waren ook op zoek naar vloeiend, grapjes en luchtig. En daar zijn ze in geslaagd! Ze hadden namelijk de cabaretier Jelle Kuiper gevonden, die de mensen gierend van het lachen door de ceremonie leidde. Geen ongemakkelijke stiltes en foute opmerkingen. Nou ja, wel foute opmerkingen, maar dan juist bedoelt om keihard te lachen. Het weer zat mee (lees: het kon niet beter) en het bruidspaar zat tussen een zee van bloemen en in een prachtig stukje natuur bij Duin en Kruidberg. Deze ceremonie staat bij ons zeker in de top 3!

DE LICHTFABRIEK
Voor de reportage zijn we met het bruidspaar naar De Lichtfabriek in Haarlem gereden. Daar konden we in de stoere, donkere ruimtes nieuwe lichttechnieken toepassen. Je snapt het wel: Alex helemaal in z’n nopjes. Natuurlijk hebben we het industriële gebied rondom De Lichtfabriek ook voor de reportage gebruikt. Want zo’n tot in de puntjes verzorgd bruidspaar voor zo’n met graffiti bespoten rauwe muur, zorgt wel weer voor een plaatje van een foto!

VOETJES VAN DE VLOER
Het feest opende met een knaller van een openingsdans en barstte meteen los. Zelfs de voetjes van de oma van Esmée gingen van de vloer! Deze blog is een voorproefje en binnenkort is de hele serie op de website te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu