LEKKER CHILL
Bij Fort Resort Beemster denk je misschien eerder aan de dagje sauna dan aan een bruiloft. Wij wisten natuurlijk wel dat er op deze locatie ook getrouwd wordt, maar dit was de eerste keer dat we daar een bruiloft mochten fotograferen. Omdat Nick en Maline allebei in een restaurant werken, waren ze op zoek naar een mooie locatie, waar het eten van hoogstaande kwaliteit is. Ze vielen voor het Fort, omdat er echt een relaxte sfeer hangt. Aan de ene kant het fort, aan de andere kant een strandje, die door een groen begroeide dijk voor afschutting zorgt. Het diner had het bruidspaar zelf samengesteld en van tevoren geproefd en goedgekeurd. Wat de locatie en het diner aangaat, kon de bruiloft niet meer stukgaan!

WEER OF GEEN WEER
En toen werden er opeens regenbuien voorspelt. Natuurlijk kregen Nick en Maline de vraag of ze binnen wilden trouwen of het toch aandurfden om voor buiten te gaan. Ze kozen voor het laatste en dat was een goede keus. Tijdens het tekenen van de aktes begonnen de eerste druppels te vallen. Dit was gemakkelijk op te lossen met een extra parasol en een paraplu. Toen ze na de ceremonie onder het tentdoek stonden te proosten, begon het harder te regenen. Het was dus precies goed getimed zo!

JURK NUMMER 2
De gasten waren zeer verrast toen Maline voor de tweede keer tijdens de feestavond entree maakte en dit keer met een gloednieuwe jurk. En wat voor een! Ze danste met haar vader en daarna brak het feest los. Omdat het buiten nog regende, grepen we onze kans en maakten we een gave foto onder de paraplu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu