DE ZAANSTREEK
Onze dag begon in de Zaanstreek. Jennifer maakte zich voor de grote dag klaar bij haar moeder thuis en Elmar had een nachtje alleen doorgebracht. Het was voor hem wel erg stil in huis, want hij miste niet alleen Jennifer, maar ook hun lieve dochters. Ook die waren uit logeren en ’s ochtends dus ook bij het klaarmaken van hun moeder, de prinsessenbruid. “Wij zijn prinsessen, mama! En papa is de prins.”

RAADHUIS ZAANDIJK
Toen de prins zijn prinsessen in stijl had opgehaald (lees: supergave vintage Rolls Royce), reden ze naar het oude raadhuis in Zaandijk. De ceremonie was heel liefdevol en werd afgesloten met een luide ‘ja!’ van Elmar, die er al uitkwam, voordat de ambtenaar haar vraag had afgemaakt. Natuurlijk werd er hard om gelachen.

REPORTAGE OP DE ZAANSE SCHANS
Nadat de gasten genoten hadden van de champagne en de taart, reden we met het bruidspaar naar de Zaanse Schans, een plek waar ze vroeger ontelbaar vaak doorheen fietsten om van het feestje van de ene korfbalvereniging naar de andere te komen. Om hier de foto’s voor de reportage te maken, had dus echt een reden. Voor ons een feestje!

DE ZAAGMOLEN
Omdat er een bekende van het bruidspaar bij de zaagmolen werkt, kregen we spontaan een rondleiding en liet hij ons de beste plekjes van de molen zien! Het was koud, maar met het ondergaande zonnetje ook superromantisch en dat leverde onder andere deze plaatjes op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu