SAY CHEESE

Ian, all the way from England, maakte zich ‘s ochtends klaar in het Grand Hotel Alkmaar. Het leek hem een leuk idee om met zijn ‘best man and groomsmen’ de kaasmarkt op te gaan. Want ja, als je dan toch in Nederland bent, is een grote kaas dragen in je trouwpak mooi meegenomen. Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen… Hoe dan ook: links en recht vlogen de kaasdragers voorbij. De mannen mochten wel oppassen niet omver gelopen te worden. Toeristen hadden de bruidegom natuurlijk snel gespot en fotografeerden het hele spektakel. Alex was de gelukkige en mocht dit alles vastleggen.

IN THE MEANTIME…

Paulien, all the way from Waarland, maakte zich in de tussentijd klaar in haar ouderlijk huis. Haar bruidsmeisjes, allemaal in oranje jurkjes, hielpen haar zo goed als ze konden. Het was echt een enorm gezellige boel. Het huis, gelegen tussen de weilanden en tulpenvelden, was zelf ook versierd met tientallen tulpen. Een mooi decor om te gebruiken voor detailfoto’s. 

MET DE BOOT NAAR DE CEREMONIE

Met een bootje bij je eigen trouwceremonie aankomen; dat is wel heel bijzonder! Ian en Paulien voeren zo de Broekerveiling binnen. Na de liefdevolle ceremonie stapten ook de gasten op de rondvaartboot richting een eilandje. Hier zou geproost worden op het bruidspaar. Ian en Paulien kregen hun eigen fluisterbootje. Ook ik stapte met de twee videomakers op een eigen fluisterbootje. De bedoeling was dat we zelf naar het eilandje zouden varen. Het bruidspaar ging ons voor en belandde al snel in een doodlopende sloot.

REDDER IN NOOD

Om eruit te komen, moesten ze achteruit varen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan! Terwijl alle gasten op het eiland wachtten op het bruidspaar, zaten zij vast in de polder. Bekijks kregen ze van bokjes, maar daar schoten ze niet veel mee op. Na alles vastgelegd te hebben, (want als het ergens goed voor is, dan zijn het wel de foto’s,) sprong een van de videomakers uit onze boot en trok het bruidspaar uit de sloot. Waar die jongens niet allemaal goed voor kunnen zijn…

TOILETS, ANYONE..?

Gearriveerd op een van de duizend eilandjes kon er geproost worden! En na al die champagne is het heel begrijpelijk de blaas wat vol raakt. Alleen… geen toiletten op het eiland. En als je moet, moet je…

WHERE THE PARTY AT?

Feesten kunnen ze wel, die Waarlanders en Engelsen! Na de openingsdans ging het dak eraf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu