De eerste bruiloft van het seizoen fotografeerden we bij het Oude Slot in Heemstede. Bruid Jenny was heel ontspannen. Haar bruidsmeisjes keken ervan op. En ook wij zien het zo maar zelden! Bruidegom Mark gaf toe dat hij best zenuwachtig was, maar dit was gauw voorbij toen zijn bruidje door haar vader aan hem weggegeven werd. 

LIEFDE TUSSEN DE BLOESEM

April betekent bloesem! Onze eerste spot voor de fotoreportage was dus ook een prachtige witte bloesemboom. We hadden een lekker los stel voor de camera en dat zorgde voor extra veel liefde en lol op de foto’s!

HIER MET DIE RINGEN

Iedere keer proberen we wat nieuws te verzinnen met de ringen. In een palmblad, een mooie bloem, het bruidsboeket, het ringendoosje, op een spiegelende ondergrond en ga zo maar door. Wat kunnen we dit jaar nog verzinnen..? Nou, genoeg! Dit keer zijn we met lichten en een plantenspuit aan de slag gegaan. En zeg nou zelf: dat was de moeite wel waard, hè?!

2 reacties. Reactie plaatsen

Mark en Jenny
7 mei 2019 11:20

Lieve Alex & Anne,

Wat een geweldige foto’s, iedereen is echt super positief. Niet alleen het resultaat is geweldig, ook tijdens onze dag hebben jullie geweldig werk geleverd. Tijdens onze fotoreportage ontzetten veel plezier en tijdens de rest van de dag waren de gasten vooral verbaasd dat ze niet hadden gemerkt dat jullie er waren op veel momenten. Nogmaals super bedankt voor het vastleggen van onze mooie herinneringen. Liefs

Beantwoorden
    Alex en Anne
    13 mei 2019 08:26

    Lieve Mark en Jenny, wat ontzettend leuk om te horen! Heel speciaal, dat we het vast hebben mogen leggen. We hebben het met veel plezier gedaan! Liefs, A&A

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu