GEZELLIG BEGIN VAN DE DAG

De bruiloft van Guido en Josette begon gelijk gezellig. Er waren vrienden en familieleden aanwezig en er werd geproost. Tussen de gezelligheid en chaos door zochten we de mooiste plekjes om het klaarmaken vast te leggen.

IN DRAF NAAR DE FOTOLOCATIE

Geen trouwauto maar een trouwkoets. Hoe gaaf is dat?! Het bruidspaar stapte met de bruidsmeisjes (hun mooie dochters) in Heiloo in de koets en reden door de polder van Egmond het duingebied van Castricum binnen. Een prachtige plek voor foto’s met de koets, foto’s met hun hond, foto’s met hun bruidsmeisjes en uiteraard ook foto’s van het bruidspaar zelf.

LACHEN TIJDENS DE CEREMONIE

Toen de trouwkoets met het bruidspaar bij Het Ruiterhuys aankwam, reden ze door een haag van vrienden en familieleden. De gasten namen plaats op deze mooie locatie in het groen en bij de vijver. Guido en Josette hadden een vriend gevraagd om het grootste gedeelte van de ceremonie te spreken. Deze vriend kende het bruidspaar goed. Hij sprak zonder moeite en liet de gasten krom liggen van het lachen.

ZING MAAR MEE!

De avond begon met een dansje van het bruidspaar en hun bruidsmeiden. Daarna traden de meiden op voor wel meer dan 100 gasten! Na het optreden speelde de band het ene na het andere lekkere nummertje. Toen de band pauzeerde, werden Guido en Josette verrast door hun familieleden met een kort woordje en een video. Ze lagen dubbel van het lachen. (En wij stiekem ook.) Wat een heerlijke dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu