ONDER DE TOSCAANSE ZON
Op vakantie naar Italië, dat kunnen we ieder jaar wel. Een prachtig land met diverse landschappen. Hier raak je niet snel op uitgekeken. Dit keer werden we door mijn ouders meegenomen naar Toscane! En Toscane is best een grote streek. Dus om wat preciezer te zijn: We verbleven in een villa op zo’n 20 minuten rijden van de stad Siena.

GLOOIENDE HEUVELS EN BLAUWE REGENS
De authentieke villa was begroeid met Toscaanse jasmijnen en blauwe regens. Die laatste bloeiden precies op het moment dat wij daar verbleven en maakten de villa nog mooier dan dat hij al was! We genoten dan ook vaak onder de blauwe regens op het terras van de vergezichten over de Toscaanse heuvels. Het uitzicht was prachtig! Muziekje aan, Italiaans wijntje erbij… Die onvergetelijke momenten deelden we met z’n zessen.

VAKANTIEKIEKJES
Zoals iedereen maken ook wij vakantiekiekjes. We merken dat we er steeds minder maken, omdat we liever één hele goede met een van onze prachtige camera’s maken, dan tien ‘even-snel-met-de-Iphone’-foto’s. Op vakantie vinden we (oké, eerlijk, vind vooral IK) het ook leuk om samen met Alex op de foto te staan. En aangezien mijn vader er moeder een scherp oog voor het kiezen een goeie hoek hebben, zitten er soms hele leuke resultaten tussen! En we kunnen het niet laten (oké, eerlijk, vooral IK kan het niet laten) om deze met jullie te delen. We hopen je te inspireren om zelf ook wat minder foto’s te schieten, maar met aandacht een goeie hoek te vinden, zodat je niet thuiskomt met tien ‘geinige’ vakantiekiekjes, maar met één geweldige!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu