IN DRAF
Denny en Manuela besloten om elkaar voor het eerst bij de ceremonie te zien. De traditionele manier, die nog steeds populair is. Vaak stapt de bruid uit een mooie trouwauto, maar dit keer waren de gasten extra verrast, want Manuela kwam in een koets bij de Smaeckkamer aan. Haar vader en dochtertje vergezelden haar tijdens het ritje en vlak voor aankomst, mocht ook het tweede bruidsmeisje, het nichtje van het bruidspaar, instappen. Het werd een spetterende aankomst!

DE KLEUREN VAN DE HERFST
Denny en Manuela hadden ervoor gekozen om, ondanks de wisselvallige weersvoorspellingen, buiten te trouwen. Toch vielen er een paar druppels tijdens de ceremonie. Maar geen paniek! Toen ze een paraplu aangereikt kregen, was het eigenlijk alweer droog. Gelukkig maar, want zonder regen konden we voor de reportage gebruik maken van het naastgelegen bos. Omdat de bruiloft eind september was, kleurden de bladeren van de bomen al geel. Echt prachtige herfstplaatjes dus!

SWINGEN EN ZINGEN
Hoe langer de avond vordert, hoe meer het feest loskomt en hoe uitbundiger de foto’s worden. Dit was me het feestje wel! Er werd gezongen, gelachen, gedanst, het boeket werd gegooid (en gevangen!) en Denny dook onder de jurk van Manuela om de kousenband van haar been te trekken. Zelfs oma deed niet onder voor de dansende jeugd en zwaaide gezellig haar armen vanuit de rolstoel. Iedereen genoot met volle teugen!

4 reacties. Reactie plaatsen

René en astrid
14 oktober 2018 14:24

Alex en Anne
In 1 woord fantastisch zoals jullie de hele dag alles in beeld hebben gebracht. Gelijk een goed gevoel over hoe jullie met iedereen omgingen. Wij danken jullie voor de gezellige aanwezigheid van jullie beiden.

Beantwoorden

Fantastisch zoals Alex en Anne de foto’s hebben gemaakt. De hele dag aanwezig geweest, maar je voelt je gelijk op je gemak bij hun. Dank jullie wel.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu