HONDERDUIZEND BLADEREN OP EEN HOOP
Groen, geel, bruin en rood. Wij houden van de herfst! (Als het alsjeblieft wel 18 graden mag zijn.) Casper en Nicky trouwden halverwege oktober. Alex begon bij Casper, waar de vlaggen in de straat voor hem uit hingen. Ik reed door naar Hilversum, waar Nicky zich aan het klaarmaken was. In beide huizen was het reuze gezellig. Casper kwam mooi op tijd aan in Hilversum om zijn bruid op te halen en dat was zoals altijd weer een heel bijzonder moment.

PRET IN HET BOS
Afgelopen winter hebben we Casper en Nicky in de sneeuw op de foto gezet. Nu namen ze ons weer mee naar dezelfde plekken in het bos, die we natuurlijk amper herkenden. Het zonlicht in oktober is geweldig! Laaghangend en warm oranje. En als je dan met zo’n leuk en ontspannen bruidspaar op pad bent, dan heb je verder eigenlijk niets meer nodig.

KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE
Een statig kasteel, waarbij iedere kamer tot in de puntjes gestyled is. Hoge plafonds met ornamenten, gouden stoeltjes bij de trouwceremonie, glas-in-lood-ramen en een geweldig hoge fontein. Wij snappen wel waarom Casper en Nicky voor kasteel De Hooge Vuursche zijn gevallen. Nicky werd aan het begin van de ceremonie door haar vader weggegeven. Tijdens de ceremonie werd er gelachen, een klein traantje weggepinkt en er werden mooie herinneringen door dierbaren voorgedragen.

EEN DANSJE HOORT ERBIJ
Na het diner aan de prachtig gedekte tafels, was het tijd voor feest. Er werd gezellig gekletst en hard gezongen. Jong en oud stond op de dansvloer. Echt een feest om nooit meer te vergeten!

2 reacties. Reactie plaatsen

Tof, mooie foto’s, ben benieuwd naar de rest!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu