AMSTERDAMS EN BRABANTS

Wat moesten we lachen toen we de twee families van dit bruidspaar met elkaar hoorden praten. De familie van Tim plat Amsterdams en de familie van Linda Brabants. Maar voordat deze gezellige families elkaar zagen, splitsten Alex en ik op. Alex begon in Amsterdam, want Tim bereidde zich bij zijn ouders voor. Intussen was ik bij Linda in hun huis in Hoofddorp. Samen met haar moeder en haar zus, die heel relaxt waren, begon Linda hier haar voorbereidingen. Toen het tijd was om de deur voor Tim open te doen, kwam de spanning toch wel een beetje omhoog. Maar dat was snel voorbij toen ze de lach van Tim op zijn gezicht zag. Een lach van oor tot oor!

TUSSEN DE PERENBOMEN

Tim en Linda hadden Landgoed de Olmenhorst als trouwlocatie gekozen. Voordat de ceremonie begon, namen ze ons mee om hier alvast de trouwfoto’s te maken. Ook wij waren meteen verliefd! Wat is dit een prachtige locatie! Tussen de appel- en perenbomen waanden we ons in het buitenland. Toen de gasten arriveerden, werd het tijd voor de trouwceremonie. En die was zo liefdevol!

DINEREN IN HET GROEN

Wauw! Eén lange dinertafel, een ondergaand zonnetje, omringd door perenbomen, allemaal lekkere gerechten. Dit wil iedereen wel! Even met de drone omhoog dus! We wilden natuurlijk ook maar wat graag gebruik maken van het gouden uurtje. En dat wilden Tim en Linda ook. Er was genoeg tijd ingepland tussen het diner en het feest, dus ze hoefden zich niet te haasten en konden optimaal genieten van dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu