EEN WARM ONTVANGST
Daar kwam Myrte aan gescheurd, in de lichtblauwe oldtimer van Volkswagen. Dennis wachtte haar met hun familie en vrienden op voor het statige pand van het schitterende landgoed Vollenhoven. Ze werd warm onthaald en kreeg een overvloed aan complimenten van de gasten. De ogen van Dennis glommen toen hij zijn bruid voor het eerst zag. Eigenlijk kon vanaf dat moment de dag al niet meer stuk.

EVEN SLIKKEN
Na de huwelijksceremonie proostte het bruidspaar op deze bijzondere dag. De gasten werden niet vergeten. Eerst kregen ze een lekker stuk taart en algauw verscheen het ene na het andere culinaire hapje. Natuurlijk konden oesters niet ontbreken, het bruidspaar is daar immers dol op. De opgeslokte oesters leverde genot en soms walging op de gezichten van de gasten op, wat op zijn beurt weer hilarische foto’s opleverde.

BLOEMENFESTIJN
Opvallend aan deze mooie trouwlocatie is de bloementuin. We mochten er voor onze fotoreportage gebruik van maken en omdat er nog veel bloemen in bloei stonden, was de keuze ruimschoots. Nu zijn wij al snel enthousiast, maar hier konden we wel uren doorgaan met fotograferen. Wat werden onze plaatjes prachtig gekleurd!

LANDGOED VOLLENHOVEN
Hebben we al gezegd dat dit echt een mooie trouwlocatie is? Dennis en Myrte trouwden buiten met het uitzicht op de grote vijver. De gasten werden na de ceremonie via de tuin en historische moestuin naar de oranjerie, die middenin het bos ligt, geleid. Het bruidspaar had geluk met het mooie weer, zodat de borrel en het diner buiten gehouden werden. De lage avondzon zorgde voor nog meer sfeer. Wij konden deze kans niet aan ons voorbij laten gaan en vroegen het bruidspaar voor nog wat extra foto’s. ’s Avonds werd de oranjerie omgetoverd tot feestlocatie en werd er tot in de late uurtjes gedanst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu