BINNEN OF BUITEN TROUWEN?
Natuurlijk wil de trouwlocatie van je weten of je binnen of buiten wilt trouwen. En vaak mag je dat op de dag zelf gewoon beslissen. Maar wat nou als het wisselvallig is? Joey en Diane hadden zo’n dag te pakken, waarop de zon scheen, maar er steeds plots een wolk langskwam met een plensbui. Dus hielden ze die dag de buienradar in de gaten. Uiteindelijk besloten ze toch maar om voor het zekere te kiezen en de bloemen en stoelen voor de ceremonie naar binnen te laten brengen. Even omschakelen, maar dan is de onzekerheid weg. En echt, écht waar, de sfeer op je trouwdag heeft niks met het weer te maken. Terwijl ik bij Diane op de bruidssuite van Landgoed Waterland aan het fotograferen was, zette Alex Joey in hun huis in Haarlem op de foto. Op beide plekken heerste een hele fijne, rustige sfeer, waar ruimte was voor een grapje. De mannen hadden een klein beetje moeite met de stropdas (dat was sarcastisch, ja) en de vrouwen hadden dikke pret om de kousenband. Ook was er genoeg tijd om aandacht te besteden aan de plaatjes waar ik zoveel van hou; het klaarmaken.

VLOEIENDE TRAATJES
Oooh, probeer het zelf maar droog te houden als er om je heen zoveel traantjes worden gelaten. Joey zag zijn bruid voor het eerst toen ze door haar vader werd weggegeven. Heel begrijpelijk, dat hij het niet droog kon houden. En dat hoeft natuurlijk ook niet! Wij (lees: alleen Anne) proberen het droog te houden, want bij zoveel emotie om je heen, kun je haast niet anders dan de ene na de andere goeie plaat schieten!

TAART EN OPGEKLAARD
Na het proosten, was het tijd voor taart. Al gauw namen we Joey en Diane mee naar Buitenplaats Beeckestijn voor de fotoreportage. Het was namelijk net even opgeklaard en hier wilden we meteen gebruik van maken. We konden niet al te lang op pad, want de volgende bui kwam er alweer aan. Precies op het moment dat we weer aankwamen bij Landgoed Waterland, begon het weer te gieten van de lucht. Wat een timing!

FEESTEN OP HET STRAND
Binnen bij het knusse Strandpaviljoen Zuidpier stonden alle gasten op het bruidspaar te wachten. De sfeer zat er al goed in toen het bruidspaar arriveerde. Na een speech vol humor van de familie zette Joey en Diane de salsa in. De band, die Spaanstalige nummers speelde, nam het over en de heupjes gingen bij jong en oud los!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu