EINDELIJK IS HET ZOVER!

Ook Jeffrey en Iris hadden hun bruiloft 2 jaar uitgesteld en nu was de dag toch echt aangebroken! Wat hadden ze naar deze dag uitgekeken. Toen we aankwamen zat Iris in de krul. Alex reed naar Jeffrey, die van Iris een lief kaartje had gekregen. Het ging nu echt beginnen!

MET DE KEVER NAAR DE FOTOLOCATIE

Een kever als trouwauto; we love it! Het bruidspaar tufte ermee naar Castricum. Daar maakten we de bruidsreportage. Midden op de dag met veel licht. Menig fotograaf zou er het liefst van wegblijven, maar wij niet, hoor! Vooral in het bos kunnen wij ons helemaal uitleven.

VERDER TUFFEN MET DE KEVER

Daarna met de kever weer door naar de trouwlocatie: Nieuw Westert in Egmond Binnen. Drie jaar geleden brandde deze locatie af. Tijdens de twee jaar dat Jeffrey en Iris de bruiloft telkens moesten verzetten, werd Nieuw Westert geheel nieuw opgebouwd. Een nog mooiere boerderij met prachtige tuin en een mooie, lichte kas, waarin gedineerd kan worden. Wat dat betreft was het misschien wel het wachten waard! Voordat de trouwceremonie begon, werd hun zoontje Dex erbij gehaald voor wat foto’s in het aangrenzende duingebied. Kijk maar even naar dat heerlijke koppie. Wat was hij aan het genieten!

TROUWCEREMONIE BIJ NIEUW WESTERT

Eerst kwamen de bruidmeisjes met hun rozenblaadjes. Toen werd Iris door haar vader aan Jeffrey weggegeven. Ze namen er echt even een momentje voor. Dex had een eigen stoel tijdens de ceremonie en mocht naast zijn vader en moeder plaatsnemen. Maar je begrijpt vast wel, dat de tweejarige daar maar eventjes bleef zitten. Er waren veel te veel leuke gasten, waar hij mee kon spelen en kletsen.

TAART!

Een tafel voor de bruidstaart en andere lekkernijen. Na het aansnijden was het voor het bruidspaar tijd om met de andere gasten te kletsen en maakten wij de groepsfoto’s.

TUSSEN DE BLOEMEN EN FRUITBOMEN

Het bruidspaar vroegen we om nog even tussen de bloemen uit de tuin van Nieuw Westert te gaan staan. De trouwringen legden we in een fruitboom. Wat is deze trouwlocatie toch prachtig!

HET DAK ERAF!

Wat een feest! Er werd gezongen, gedanst en Dex vloog meermaals door de lucht. En dat deed de liefde ook (door de lucht vliegen). Kijk maar naar dit mooie feestplaatje. Ook wij hebben ontzettend genoten van deze mooie dag. En we moeten nog steeds even langs bij Nieuw Westert om te checken of het dak er nog op zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu