FIRST LOOK BIJ ORANGERIE ELSWOUT

Wat een sprookje! De natuur met daarin tal van bruggetjes. Bij Orangerie Elswout zijn er genoeg plekken om weg te dromen én om uit te kiezen voor de ‘first look’. Dit bruidspaar ontmoette elkaar voor het eerst op de locatie, omringd door groen en eenden en ganzen die rondzwommen met hun pulletjes. Maar niet, voordat de laatste hand werd gelegd aan hun verschijning. En wat zag het bruidspaar er prachtig uit!

FOTO’S TUSSEN HET PAARS

Wauw, wauw, wauw! Wij waren hier voor het eerst, dus keken onze ogen uit. Robin en Sabine hadden ons al verteld dat de orangerie en het vlakbij liggende grote huis omringd zijn door groen. Maar we hadden nog meer geluk! Op het moment dat zij trouwden, in mei, stonden de rhododendrons volop in bloei. Dan moet je net ons hebben… we love color!

RINGEN TUSSEN ‘LES ORANGES’

Oui, oui! Er is geen betere plek in deze orangerie voor de trouwringen dan tussen ‘les oranges’. Eens?

BINNEN TROUWEN BIJ ORANGERIE ELSWOUT

Binnen of buiten trouwen bij Orangerie Elswout maakt bijna geen verschil. Door de hoge ramen en de glazen koepels heb je het groen om je heen en het gevoel dat buiten met binnen is verbonden. De trouwceremonie van Robin en Sabine werd geleid door trouwambtenaar Ellen Severijnse. Zij vertelde dat keizerin Sissi en Napoleon hier vroeger weleens te gast waren. Nou, wij snappen wel waarom!

WIJN EN ZONNESCHIJN

Na de trouwceremonie brak het zonnetje brak door. De gasten konden buiten aan de borrel en wij namen rustig de tijd om al het moois op de foto te zetten. Na de borrel schoof het bruidspaar aan om lekker lang vegetarisch te tafelen. Precies waar zij van houden. Wat was dit een heerlijke en relaxte trouwdag!

2 reacties. Reactie plaatsen

Nick & Victor
27 mei 2024 19:10

Wat een geweldige foto’s hebben jullie weer gemaakt. Eerst op ons huwelijk en nu weer op het huwelijk van mijn zwager. Geen bruiloft is compleet zonder de foto’s van Alex en Anne!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu