DRIE BRUIDSMEISJES

Dit was de alweer derde keer dat we Tom en Lisanne op de foto mochten zetten. De eerste keer met hun twee meisjes. De tweede keer met het derde meisje in Lisannes buik en dit keer kregen de drie meisjes een witte jurk aan. De oudste twee werden op hetzelfde moment klaargemaakt bij Lisanne thuis. Lisannes moeder en schoonmoeder waren erbij en hielpen een handje. Zo kon Lisanne genieten zonder op de kinderen te hoeven letten. Tom was bij zijn broer. Hij startte de ochtend rustig met een kopje koffie op, terwijl hij een kaartje legde.

FOTOREPORTAGE BIJ ROBACHERS WATERMOLEN

Wát een plek om te trouwen en wát een plek voor de fotoreportage! Toen Tom en Lisanne ons vertelden dat we nergens anders heen hoefden, omdat we de trouwlocatie als fotolocatie konden gebruiken, twijfelden we wel een beetje. Maar niets was minder waar. Een grote vijver met fontein, bomen, een oud waterrad, de naastgelegen hofstede; genoeg mooie plekken voor de fotoreportage. Eerst even met de bruidsmeisjes (die hun ballon niet los wilden laten, maar dat bleek alleen maar een toevoeging op de foto’s) en daarna natuurlijk nog van het bruidspaar met z’n tweeën.

DE TROUWCEREMONIE

Daar kwam Tom de bruidegom! (Klinkt lekker.) Met zijn drie bruidsmeisjes. De oudste bleef tijdens de opkomst even op haar moeder wachten, maar die kwam er al snel achteraan. Aan de arm van haar vader. Toen Elin, het oudste bruidsmeisje, dat zag, rende ze snel naar haar vader toe. Uiteraard mét ballon, die ze ook tijdens de ceremonie niet meer los wilde laten. Wat hebben we weer mooie plaatjes kunnen schieten. Van de ceremonie, maar ook van de bruidsmeisjes, die onze aandacht met hun lieve koppies en hun schattige jurkjes trokken.

HÉÉL EVENTJES ERTUSSENUIT

We dachten dat de locatie zich niet leende voor een paar foto’s tijdens het gouden uurtje. De heggen waren metershoog, waardoor de laagstaande zon niet meer op de locatie scheen. Totdat Alex een deur vond, de deur opende en een weiland voor zich zag. Met het bruidspaar glipten we er even tussenuit om weer een gouden plaatje van het gouden uurtje te schieten. De kers op de taart!

2 reacties. Reactie plaatsen

Marjan Klok-Groot
21 juni 2022 22:02

Wat hebben jullie een ongelooflijk mooie reportage gemaakt van deze prachtige liefdevolle dag…..thanks xxx

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu