SEPTEMBERBRUILOFT

Wat is het toch fijn om een trouwlocatie te boeken, waar je twee kanten op kunt: binnen trouwen en buiten trouwen. Als de sfeer op de trouwlocatie binnen net zo fijn is als buiten, zit je helemaal goed! Sander en Stephanie hadden een prachtige locatie in Oegstgeest gevonden, namelijk Villa Beukenhof. Het weer liet het niet toe om buiten te trouwen, maar dat was voor dit lieve, jonge stel ook helemaal geen probleem. In de sfeervolle zaal werd de trouwceremonie gehouden en in de lounge werd de bruidstaart (en wat voor een!) aangesneden.

DE TROUWREPORTAGE

En toen was het droog! We konden de meeste foto’s van de trouwreportage buiten maken. Het lijkt misschien alsof we in een tropisch regenwoud waren, maar dit pareltje is gewoon de tuin van Villa Beukenhof!

EEN KNALLER VAN EEN TROUWFEEST

Wat werd er heerlijk gedanst op dit trouwfeest! Voordat de avond begon, namen Sander en Stephanie afscheid van Stephanies opa en oma. Op iedere bruiloft beseffen we weer hoe bijzonder het is als deze mensen erbij zijn. Deze opa en oma hadden de dag van het jaar!
Nadat het bruidspaar de avondgasten had verwelkomd, was het tijd voor de openingsdans. Voor dit knallende trouwfeest werd de trouwzaal veranderd in een danszaal. Met de fantastische, gekleurde verlichting erbij, stond dit bruidspaar volop in de schijnwerpers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu