GEMEENTEHUIS HAARLEM
Het leek ons altijd al zo leuk om een keertje en kijkje te nemen (en nog leuker: om een keer te fotograferen) in het gemeentehuis in Haarlem. Een prachtig gebouw, van binnen en buiten. Roy en Melissa hadden hier hun ceremonie en het gebouw leende zich natuurlijk ook meteen voor familiefoto’s.

REGEN, REGEN, DROOG, REGEN
Meer regen dan dat het droog was. Helaas voor dit lieve stel. Want dat hadden we ze wel echt gegund. Ondanks het weer waren ze positief. Mede dankzij de feestelijke paraplu’s hebben we een ontzettend mooie reportage maken, met als favoriete plekje, de koepel in het park, waar het stel vroeger vaak ‘hing’.

FIRST SONG
Je moet het maar durven, hoor. Geen eerste dans, maar een liedje zingen voor je geliefde. Dat deed Melissa met haar hele familie en vriendengroep erbij. Zo lief!


THE BOUNCERS
Famous in Haarlem, de band The Bouncers. Ze zorgden voor een heerlijke sfeer tijdens dit bruidsfeest. Heerlijk als je net zo lekker los kunt gaan als Melissa en haar familie! Wij bouncden (is dat een woord?!) lekker mee met de camera’s paraat voor de leukste plaatjes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu