RELAXT KLAARMAKEN

Onze laatste bruiloft van het jaar 2023 was een heerlijke, knusse herfstbruiloft! Rond 10.00 uur fotografeerde ik Cella, die klaargemaakt werd voor haar mooie dag. Samen met haar zus begon de dag in alle rust. Alex begon bij Mike, die zich heel relaxt bij zijn ouders aankleedde en klaarmaakte. 

BRUIDSPAAR IN DE MUSTANG

Mike haalde Cella thuis op. Hij kwam aanrijden in een klassieke Ford Mustang. Hoe blij Cella was om Mike te zien? En hoe mooi ze eruit zag toen ze in de auto wegreden? Kijk zelf maar!

EEN CADEAUTJE TIJDENS DE SHOOT

Er was regen voorspeld. Veel regen. Toch was het droog toen Cella door Mike werd opgehaald. Ze reden gelijk door naar de duinen in Egmond Binnen. Ook de bruidskindjes waren onderweg naar de duinen, waar ze met het bruidspaar op de foto zouden gaan. Overal om ons heen vormden zich donkere wolken. En bij ons… viel er op dat moment geen druppel. We kregen wel een groot cadeau: Een regenboog!

DRIE BRUIDSKINDJES

Wat een rijkdom! Niet één, niet twee, maar drie bruidskindjes op je bruiloft. En ze wilden maar wat graag met hun oom en tante op de foto!

KNUS IN DE KAS

Het haardvuur stond aan en de regen tikte tegen de ramen. Bij Nieuw Westert kun je natuurlijk prachtig buiten trouwen, maar binnen is net zo mooi! Mike en Cella trouwden dus binnen, maar toch was het licht en waren zij omringt door groen. Deze fantastische herfst-styling regelden de meiden van versier.

Niet alleen de trouwdag is dit jaar een hoogtepunt van Mike en Cella; ook verwachten ze hun eerste kindje. Een paar dagen voor de bruiloft hoorde het bruidspaar wat het geslacht van de baby is en dit maakte de zus van Mike aan de gasten op de bruiloft bekend!

HOUTSNIPPERS IN JE HAAR

Op de bruiloft van Cella’s zus werd er met rijst gegooid. Haar zus zat helemaal onder. Cella kon dus wel wat terug verwachten. En daar kwamen de houtsnippers!

TUSSEN DE BLOEMEN IN NOVEMBER

Wie had dat gedacht? In november tussen de bloemen op de foto! Nog een gelukje voor Mike en Cella!

SPEECHES, STUKJES EN EEN OPENINGSDANS(JE)

Dit bruidspaar werd verwend! Er werden mooie speeches gehouden en ze kregen zelfs een eigen liedje op het feest. Het feest begon met – zoals Mike dat zelf zei – “de langste minuut uit mijn leven”. Toch waagde het bruidspaar een openingsdans, waarna ze de gezelligheid opzochten en tot in de late uurtjes dansten.

1 reactie. Reactie plaatsen

Frank, Erna, Mike en Kim
17 november 2023 13:43

Lieve Cella en Mike,
Wat een fantastische dag hebben jullie gehad en wat een ontzettend leuke en mooie foto’s!! Ennn gefeliciteerd met de komst van jullie zoon, we zijn heel blij voor jullie! Geniet van elkaar!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu