DE OMGETOVERDE VOORTUIN
Dit is de tweede bruiloft die wij fotograferen, waarbij het bruidspaar in de tuin van de ouders van de bruid trouwen. Dit keer alleen niet in de achtertuin, maar in de voortuin! Wat is het toch bijzonder om op zo’n locatie te trouwen. De plek waar je opgegroeid en opgevoed bent. Als je voor de tuin kiest, betekent het dat er veel georganiseerd moet worden. Robbert en Kim draaiden hun hand daar niet voor om. Van de tenten tot aan de versiering, ze hadden het allemaal zelf geregeld. Geloof het of niet, maar zelfs de dinerborden hadden ze speciaal voor deze gelegenheid zelf beschilderd. Avondenlang zaten ze met de kwast in hun hand. En de dagen voor de bruiloft, werkten ze aan de versiering in de tuin, het opzetten van de tenten en nog veel meer. Het was een knusse plek geworden.

EEN BIJZONDERE TROUWAMBTENAAR
Maar een paar keer per jaar trouwt burgemeester Hans Romeyn een bruidspaar. En dat gaat niet zomaar. Hij wil uiteraard persoonlijk gevraagd worden en dan moet het allemaal ook nog in zijn drukke agenda passen. Robbert en Kim gingen ervoor. En zo stond de burgemeester op hun bruiloft in september achter de microfoon. Hij sprak mooie woorden en maakte goede grappen, een toevoeging aan deze prachtige bruiloft in de voortuin. En of dat niet bijzonder genoeg was, werd dit bruidspaar tijdens de ceremonie door een schilderes op het witte doek vastgelegd.

KUCH KUCH
De fotoreportage maakten we in het duin. Alweer? Ja, alweer. Maar dit keer op een plek waar we nog niet geweest waren. En dan krijg je weer hele andere plaatjes. Robbert en Kim hadden speciaal voor de foto’s rookbommen geregeld, een groene en een gele, die pasten bij het pak van Robbert. Erg bevordelijk voor het pasgewassen haar is het niet, maar het levert wel hele leuke plaatjes op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu