De dag begon voor ons aan de andere kant van Nederland. We reisden naar Gelderland om de bruiloft van Robbert-Jan en Hilke te fotograferen. Allebei werden we hartelijk ontvangen door de bruidegom, bruid en hun families. De ochtend begon gezellig. Er was genoeg tijd voor een grapje en daardoor voelde het allemaal heel relaxt!

Iedere keer is het ‘ophaalmoment’ weer geweldig om te fotograferen! Dit keer fotografeerde ik (Anne) de reactie van Robbert-Jan en de families. Alex fotografeerde de reactie van Hilke. En dat kan natuurlijk alleen maar omdat we met z’n tweeën zijn. Na veel bewondering en ‘oh’s en ah’s’ sprong het bruidspaar in de auto voor de fotoreportage. Nou ja, Hilke werd er een beetje bij geholpen…

De bruiloft was in oktober. De natuur zag er weer schitterend uit! De eerste gele blaadjes hingen aan de bomen en die gaven de foto’s echt iets extra’s!

De hele trouwdag van het bruidspaar vond plaats bij het gezellige Welgelegen in Groenlo. Robbert-Jan pakte bij aankomst zijn momentje. Kijk hem eens shinen! 😀

Alles was tot in de puntjes verzorgd. De kleurrijke bloemen, het diner en de prachtige bruidstaart… Die trok niet alleen de aandacht van de volwassenen. Ook het bruidsmeisje moest haar geduld flink op de proef stellen.

Na het gezellige diner met mooie speeches was het tijd voor het feest. We weten niet of het door de gezellige mensen uit de Achterhoek komt, maar over het feest kunnen we het volgende zeggen: ze weten hoe ze een feest moeten geven, want het dak ging eraf! En dat leverde geweldige foto’s op! Hieronder alvast een klein voorproefje.

2 reacties. Reactie plaatsen

Geweldige reportage van deze onvergetelijke dag Ik ga weer even helemaal terug

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu