HET WITTE KERKJE
Joehoeee, we hebben voor het eerst als Heilooers een bruiloft in het Witte Kerkje van Heiloo mogen vastleggen! Nu zijn kerken vaak vrij donkere ruimtes, maar de naam Witte Kerk zegt het eigenlijk al: In deze kerk is alles lekker licht. Zowel de buitenmuren als de binnenmuren zijn wit geschilderd. En alsnog behoudt de Witte Kerk zijn sfeer.

BLOEMENBRUILOFT
Op een bruiloft mogen bloemen eigenlijk niet ontbreken, hรจ. Nou, bij Bas en Paulien in ieder geval zeker niet! De tuin van de ouders van Paulien stond vol in bloei. Zonnebloemen, dahlia’s, maar ook een appelboom, perenboom en bramenstruik. En een uitzicht… Zucht… Dit zette natuurlijk meteen de sfeer. Voor ons een walhalla om te fotograferen! Het ouderlijk huis was niet alleen de plek waar Paulien zich ’s ochtends klaarmaakte, maar hier vond ook de receptie, het diner en het feest plaats. En omdat het weer zo lekker meewerkte, konden het bruidspaar en de gasten de hele dag buiten genieten.


OUD VOLKSWAGENBUSJE
Wie kent hem niet? Het busje van Volkswagen is oh zo populair. En hoe leuk is het om hem als trouwauto te gebruiken?! Nou, zo leuk dus.

5 reacties. Reactie plaatsen

Hanneke pedroli
1 september 2017 20:03

Wat een mooie foto’s, wij mochten het van dichtbij meemaken als ouders van de bruidegom.
Jullie maken hele mooie plaatjes

Beantwoorden

Wat mooi om op terug te kijken —mede dankzij jullie prachtige fotos—naar deze geweldige, bemoedigende, hoopgevende dag van trouw, van vreugde,
van ontmoeting en toekomst! Bravo

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu