VANUIT DE LUCHT…
… ziet alles er anders uit. Vaak heel mooi. Of bijzonder! Dit was de eerste bruiloft, waarbij we onze drone gebruikten. En het leek wel of de Rododendrons dat gehoord hadden. Ze stonden volop in bloei! En dan is het wel heel gaaf als je een gave trouwauto geregeld hebt. Erik en Angela reden in een rode Spitfyer. De drone-foto is daardoor helemaal compleet. De vuurrode auto spat tussen de paarse oase uit!

DOOR NAAR DE HEI
Het bruidspaar nam ons mee naar een prachtig stukje natuur om de rest van de reportage te maken. En wat staat alles er toch mooi bij in de lente. De kleuren van de lente op de hei, een perfecte middagtemperatuur en een ontzettend leuk bruidspaar voor de lens; we hebben echt enorm genoten. En gelachen. Want dit stel maakt een gekke gezichten naar elkaar! Maar niet alleen gek, hoor. Ze kunnen ook vreselijk verliefd kijken. Meer konden wij niet vragen natuurlijk.

VAN DE HEI NAAR HET BOS
Daar kwamen ze dan aangereden, in de vuurrode Spitfyer. De ceremonie vond plaats bij ’t Boshuys in Best. De naam zegt het al; een prachtig en rustig plekje, omgeven door hoge bomen. Omdat het weer zo lekker was, kon alles buiten gevierd worden. Nadat Angela door haar vader werd weggegeven, begon de liefdevolle, persoonlijke en emotionele ceremonie. Een plaatje om te zien!

TAFELEN EN FEESTEN
Naast de drone hebben we ook een andere gave set gekocht, waarmee we de afgelopen tijd flink geĆ«xperimenteerd hebben. Vlak voor het eten vonden we een kans om de set toe te passen. Ook hiervan dus een primeur! Na het diner volgde de receptie en het feest. Erik en Angela hadden een 9-koppige band ingehuurd! Er werd gefeest en gedanst. En over dansen gesproken: De openingsdans was spectaculair! De gasten werden de eerste minuut goed voor de gek gehouden, toen Erik en Angela begonnen met schuifelen. Plots veranderde de muziek en gingen ze helemaal los! Van Gangnam Style tot All By Myself, alles kwam voorbij. Iedereen ging uit z’n dak! Deze foto’s laten nog even op zich wachten, maar hieronder is wel alvast de foto van het tafelen te zien. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu