ONS DORP
Zo nu en dan fotograferen we een bruidspaar in ons eigen dorp, Heiloo. Een prachtig dorp, veel groen en veel voorzieningen. Pieter en Daniëlle wonen op loopafstand van ons vandaan en werden via via op de hoogte gebracht van ons bestaan. Ze wonen in een prachtig huis met zo’n diepe tuin die iedereen wel wil hebben. Ruimte genoeg om een grote tent op te zetten en (oké, de schutting moest er wel even uit) een grote barbecue en stroopwafelkraam te installeren. De leuke buren vonden het geen probleem en hadden wel zin in een feestje. In de tuin werden dus de laatste puntjes op de i gezet, terwijl Daniëlle zich in de woonkamer klaarmaakte. Ook het té schattige bruidsmeisjesjurkje voor de lieve dochter van het bruidspaar kreeg natuurlijk een mooi plekje in huis. Pieter koos ervoor om bij Restaurant Wildschut met een groep vrienden en vriendinnen te lunchen en zich daar klaar te maken.

FOTO’S IN HET BOS
Omdat er tussen Heiloo en Alkmaar een prachtig bos ligt, hoefden we niet naar ver voor de fotoreportage. Pieter nam zijn bruid in de rode Porsche mee en samen maakten we een wandeling, waarbij de mooiste plekjes benut werden voor de foto’s.

CULTUUR SNUIVEN
Pieter en Daniëlle trouwden in de Cultuurkoepel, op het landgoed Willibrordus. Het woord werd gedaan door de moeder van Pieter, de moeder van Daniëlle en de beste vrienden van het bruidspaar. Heel persoonlijk, lief en emotioneel. Na het ja-woord konden de ringen om de vingers geschoven worden. Een mooie moment! Of dacht hun dochtertje daar toch anders over..?

FEEST IN DE TUIN
En toen kon het feest beginnen! Met twee bands, een DJ, stroopwafelkraam, barbecue, Gin Tonics, Aperol Spritz en Mojito’s was de festivalsfeer gezet! Er werd gelachen en gedanst. Er werden liefdevolle speeches gehouden, waarbij het amper droog te houden was. Er werd heerlijk gegeten, want die barbecuers konden er wat van. Er werd gezongen en meegezongen. Echt een prachtige dag in ons eigen dorp!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu