The first look

We noemen het zelf ook wel ‘het ophaalmoment’. Gewoon lekker Hollands. Het moment waarop de bruid wordt opgehaald door de bruidegom. Dit gebeurde bij het ouderlijk huis van Renske. En omdat de oprit zo leuk versierd was en de kinderen met kleurrijke linten speelden, was het een grote en vooral gezellige chaos.

(Extra leuk: Foto 1 van de chaos is vanuit Alex’ oogpunt, foto 2 door mij, Anne.)

Getting ready

Ten opzichte van de eerste ontmoeting, verliep het klaarmaken voor de dag juist kalm en rustig. Christiaan was thuis met zijn ouders, Renske boven bij haar ouders thuis. Wij konden dus in alle rust heerlijk creatief zijn.

De trouwreportage bij Johanna’s Hof

Wat heeft Nederland toch mooie plekken! Zo in het prille voorjaar, als de blaadjes nog felgroen zijn en het zonnetje er zachtjes doorheen schijnt, is het een feestje om te fotograferen. Christiaan en Renske namen ons mee de duinen in bij Johanna’s Hof in Bakkum. De foto’s zeggen genoeg!

Aankomst bij Het Ruiterhuys

Met deze fantastische Ford kwam het bruidspaar aan bij Het Ruiterhuys. Ze werden onthaalt door hun vrienden en familie. De kinderen kregen natuurlijk geen genoeg van de bellenblaas.

Bloesem op je bruiloft

Een paar weken per jaar bloeit de bloesem aan de bomen. Als dat nét op het moment is dat je trouwt, moet daar natuurlijk gebruik van gemaakt worden. Wij namen de familiefoto’s tussen de bloesembomen en natuurlijk ook foto’s van het bruidspaar samen. Romantischer dan dit wordt het niet, toch?

Avondceremonie bij Het Ruiterhuys

De trouwceremonie vond ’s avonds plaats en was heel mooi en anders. Op de loper was de tijdlijn van het leven van het bruidspaar uitgetekend. Eerst werd Christiaan uitgenodigd om de tijdlijn te bewandelen, daarna Renske. Op het moment dat ze elkaar in hun leven ontmoetten, liepen ze samen over de loper verder. Veel gezeten werd er dus niet. Het bruidspaar stond juist tussen hun geliefde gasten op de loper, te luisteren naar hun levensverhaal, aangevuld door hun lievelingslied op de gitaar.

Ook de kindjes trouwden een beetje mee. Christiaan en Renske gaven elkaar een ring en de kindjes een ketting. Kijk die koppies toen ze de ketting voor het eerst zagen. Ze waren erg onder de indruk.

Een tafel voor taart en een hok vol feest!

’s Avonds trouwen heeft een aantal voordelen. Christiaan en Renske vonden het fijn dat alle gasten bij de trouwceremonie én het trouwfeest konden zijn. Ook konden alle gasten nu genieten van de bruidstaart en brak het feest gelijk los, want iedereen was aanwezig. Ook wij genoten met volle teugen van het gelukkige bruidspaar, het grappige optreden, het versje van de kinderen, de heerlijke taarten (die door familie en vrienden gemaakt waren) en de feestende gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu