EERSTE ONTMOETING TUSSEN DE BLOEMEN

In een tuin vol bloemen zagen Merijn en Bibiche elkaar voor het eerst. Ze hadden goed geslapen, maar bij het ‘moment suprême’ kwamen toch de zenuwen even om de hoek kijken. Wat natuurlijk volkomen logisch is. Wat waren ze verrast elkaar te zien en wat werden ze door elkaar bewonderd!

LAST MINUTE PLANNING

De hele week werd er geen regen voorspelt en je zal het net zien… er kwam die middag een flinke regenwolk aan. Nu vinden wij het geen probleem om de planning last minute te veranderen. Er moet iets meer overlegd worden dan normaal, maar iedereen ging lekker mee met de nieuwe flow. Dit betekende dat we er eerst op uit gingen voor foto’s en dat we naar een plek in de buurt zouden gaan. We reden naar het gemeentehuis van Hillegom, dat dateert uit de 15e eeuw.

TROUWCEREMONIE IN STADHUIS HAARLEM

Wat een heerlijke plek om te trouwen: het stadhuis van Haarlem! De hoge ramen, de oude klok, de trap en het uitzicht op de Sint Bavokerk. Bibiche werd door haar vader weggegeven en nam samen met Merijn op het huwelijksbankje plaats, waar het licht perfect op valt. Er werd hard gejuicht en gejoeld toen het ja-woord werd gegeven en ze elkaar mochten kussen. Een feestje om te fotograferen!

PROOST MET EEN SHOT

Daar moet op geproost worden! En meer hoeven we niet te vermelden. Kijk maar naar de foto!

BRUIDSTAART AAN BOORD

De bruidstaart werd aan boord aangesneden. Het was een vreselijk gezellige boel. En de taart? Die was hartstikke lekker!

HET DAK ERAF

Het feest opende het bruidspaar met een openingsdans die van schuifelen op hakken overging. Het dak vloog er bijna gelijk al af. Ook kreeg het bruidspaar een mooie speech van de vader van de bruid, die heel graag een dansje met haar wilde doen. Er werd gelachen en gehuild van geluk. Wat een mooie dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu